Ciratum, samen verder!

Wij zijn Ciratum. We regelen, verbeteren, begeleiden en bouwen. We werken intensief aan onze toekomst en aan die van onze klanten. Dat doen we sinds 2008 voor bedrijven uit de energie-, water- en telecomsector. Bijzonder succesvol, durven we wel te zeggen (en onze klanten trouwens ook).

We zijn namelijk niet bang om ons hoofd boven het maaiveld uit te steken. Daar schijnt namelijk de zon die ons de energie geeft om onze klanten verder te helpen. Iedere dag opnieuw.

Potentie en competentie

Die twee elementen definiëren ons. Daardoor zijn we altijd in staat om de gewenste veranderingen te realiseren.

We worden onderdeel van jouw organisatie en gaan op in het team dat we ondersteunen of begeleiden. We weten hoe we complexe materie moeten vertalen naar pragmatische oplossingen, zelfs in de meest uitdagende en veeleisende omgevingen.

Great Place to Work certified

Iedereen verdient een “Great Place to Work”. Daarom doen we er alles aan om onze Cirati een plek te geven waar ze zichzelf kunnen zijn; waar ze het werk kunnen doen waar ze trots op zijn.

En met succes! Cirati hebben ons al 3 jaar op rij verkozen tot een officiële Great Place to Work en daar zijn we bijzonder trots op.

Geloofwaardigheid 91% (+ 3%)
Respect 88% (+ 1%)
Eerlijkheid 90% (+ 2%)
Trots 76% (+ 1%)
Kameraadschap 91% (+ 1%)

Werken bij Ciratum

Als Cirati maak je onderdeel uit van iets groters dan jijzelf. Want alleen samen bereiken we onze eigen doelstellingen én die van onze klanten. Maar dat betekent niet dat de aandacht voor jou, als individu, het onderspit delft. Sterker nog, daar besteden we juist bijzonder veel aandacht aan.