Zo maken we dingen beter

De energie-, water- en telecomsector zijn sectoren die sterk aan verandering en innovatie onderhevig zijn. Deze veranderingen gaan gepaard met vraagstukken en uitdagingen die je het liefst niet alleen het hoofd wil bieden. En dat hoeft niet. Wij helpen je. We worden onderdeel van jouw organisatie en gaan op in het team dat we ondersteunen of begeleiden waardoor we samen zorgen voor de juiste oplossing.

Regelen

Onlogisch of inefficiënt proces?

Met een kritische blik op bedrijfsprocessen stellen we de ‘lastige’ vragen om een bestaande situatie te verbeteren. Onvermijdelijke weerstand gaan wij niet uit de weg.

We komen snel tot de kern van de zaak en vinden het probleem achter het probleem. Is een proces onlogisch of kan het simpelweg efficiënter? Dan werken wij een businesscase uit om een advies te onderbouwen. Samen regelen we de oplossing.

Verbeteren

Oplossingen die aansluiten op jouw behoefte.

We werken pragmatisch en verbindend. We staan graag midden in de organisatie en weten exact wat er speelt. Zo zorgen we ervoor dat de oplossing aansluit op de behoefte. Verwacht van ons geen uitgebreide rapporten die zo de boekenkast in kunnen, maar pragmatische en bruikbare oplossingen.

Al onze consultants zijn prima in staat om een probleem te definiëren, meten, implementeren, analyseren, verbeteren én borgen. We zijn bedreven, ervaren en gecertificeerd in o.a. Lean Six Sigma, SAFe, SCRUM, Prince2, ITIL en IPMA.

(Bege)leiden

Complex, multidisciplinair project wat soepeler kan?

We weten hoe we complexe, multidisciplinaire projecten moeten begeleiden. We houden rekening met alle stakeholders en zijn transparant in de communicatie over zaken als de projectplanning.

We hebben meerdere projecten begeleid zoals sectorreleases, dataschoning, de ontwikkeling van (online)portalen, implementatie van ERP-systemen en onderzoeken binnen de energietransitie. Daarnaast begeleiden we succesvol verbetertrajecten op gebied van meterstanden, facturatie en betalingen. Ook infrastructuurprojecten begeleiden we binnen tijd en budget naar succes.

Bouwen

Wensen vertalen, ontwerpen, testen en meer.

Wij slaan al jarenlang de brug tussen business en IT. We vertalen de wensen vanuit de business naar passende IT-oplossingen en voeren de functionele testen uit. Onze business en IT-consultants bieden end-to-end oplossingen voor de meest complexe IT-vraagstukken, waaronder DevOps engineering, het bouwen van datawarehouses en backend development.

Onze focusgebieden zijn net zo omvangrijk als onze ervaringen, met onder andere C#, Azure, Python, .Net en SQL.

Reviews

 

8,5

Tanja van der Schoor
Coördinator Shared Services

8,5

Vincent Meerman
General Manager B2B

9,0

Bas van Kan
Managing Partner

9,0

Bas de Vrind
Product Lead & Product Owner

7,5

Floor van Gemert
Product Lead & Product Owner

7,5

Koen Schampaert
Chief People Officer

8,5

Michiel Willekes
Manager Landelijke Unit HS Kabels

8,0

Renee Noordhoek
Teammanager Energiefraude-bestrijding

8,0

Niek ten Bloemendal
Manager Marketing & Sales

8,0

Niels Boerman
Teamlead IT operations

8,0

Ricardo te Beest
Commercieel teamleider

7,0

Maarten Joye
Chief People Officer

8,0

Ellen Schrauwen
Manager Operations

8,0

Hans de Groot
Managing Director IT

8,0

Maarten Stassen
Project Manager

8,0

Edwin Aertssen
Manager IT

8,5

Roel Haar
Manager Contract Management

8,0

Arjan Zoer
Manager Innovatie & Implementatie

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil je meer weten? Heb je een interessante case waarmee je ons wil uitdagen? Laat het ons weten, we leren je graag beter kennen.