Onee! Een verlopen vacature…

Oh no, heb je net een interessante vacature gevonden krijg je dit.. Sorry!

Hieronder zie je onze actuele vacatures. Staat wat jij zoekt daar niet tussen, maar past Ciratum wel heel goed bij jou? Dan kun je ook gewoon een afspraak maken met onze Joëlle! Kijken wat wél kan

Vacatures

Eerst weten aan wat voor soort projecten je gaat werken? Dan vind je hier de cases die onze Cirati eerder uitdaagden.

Maak meteen een afspraak

Om ons een beeld te geven wie je bent, stuur wel vast jouw cv naar werkenbij@ciratum.nl. Dan kan Joëlle zich goed voorbereiden.

Toch liever eerder of op kantoor? Leuk! Mail naar werkenbij@ciratum.nl.

Speerpunten

Traineeships

Heb je nog niet zoveel ervaring? Veel Cirati doorlopen ons traineeship in hun eerste jaar. Het is een zorgvuldig samengesteld programma waarin we je meer leren over de organisatie en de energie-, water- en telecomsector. Zo kan jij aan Ciratum wennen en leren wij je nóg beter kennen.

Direct aan de slag

Heb je meer ervaring en wil je jezelf direct vastbijten in een uitdagend project? Geen probleem. Nadat we elkaar beter hebben leren kennen en je van ons alle spullen hebt gekregen die je nodig hebt, kan je aan de slag bij één van onze klanten. Alleen of samen met een collega, afhankelijk van de uitdaging die ons werd voorgelegd.

Vertrouwen

Vertrouwen vinden we belangrijk. Méér dan belangrijk zelfs. De onderlinge vertrouwensband versterkt het teamgevoel en verbetert de resultaten. We willen immers geen handen en voeten in dienst maar harten en hoofden. Daarom doen we er alles aan om die vertrouwensband steeds een stukje sterker te maken.

Great Place To Work

In juni 2022 kregen we een prachtige score gepresenteerd voor de Great Place To Work-nominatie. Net als in 2020 en 2021 trouwens. Op basis van de 5 dimensies van de Trust Index, scoorden we gemiddeld 87,2%:

Geloofwaardigheid 91% (+ 3%)
Respect 88% (+ 1%)
Eerlijkheid 90% (+ 2%)
Trots 76% (+ 1%)
Kameraadschap 91% (+ 1%)

Vitaliteit & Fun

Scoren doen we trouwens niet alleen op de Trust Index. We durven best te beweren dat de gemiddelde Cirati van sport houdt. Voor denkwerkers als wij biedt het sportieve element een welkome afleiding waardoor body en mind in balans blijven. Daarom speelt sport een belangrijke rol in veel van onze teambuildingdagen.