Nijmegen Career Event

22 november 2022

Hey 👋!

Wat leuk dat je ons hebt gezien (en misschien ook wel gesproken) tijdens het Nijmegen Career Event. En nog leuker dat je benieuwd bent naar Ciratum.

Dinsdag 22 november

In de ochtend presenteren we ons mooie bedrijf. We vertellen je met liefde ♥ wie we zijn en wat we doen. Wil je voorbeelden, dan kun je onze cases lezen. Natuurlijk vertellen we ook waarom je bij ons wil komen werken, want er kan er maar één de leukste zijn 😍.

Wil je niet alleen maar luisteren, maar ook 1-op-1 vragen stellen? Zoek ons dan ’s middags tijdens de bedrijvenmarkt. Spreek een van ons dus gewoon even aan. We bijten niet 😁. Heb je nu geen tijd? Sla onze contactgegevens dan even op voor later.

Tot snel?!

Een van onze Cirati gespot 👀?

Je herkent ze aan een grote lach, een slappe opmerking hier en daar en veel enthousiasme om jou te vertellen over Ciratum. Oh ja, goed om te weten is dat we niet echt fan zijn van stropdassen, stijve overhemden of glimmende pattas. Grote kans dus dat ze gewoon jeans, sneakers en trui aanhebben.

Een Cirati gesproken, maar niet meer kunnen connecten? Hier vind je de contactgegevens van de collega’s die erbij waren.

Joëlle van Eck

Robin Vos

Tessa Das

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe collega’s. Ciratum iets voor jou? In onze blogs en cases lees je alle ins en outs.

Al helemaal overtuigd? Bekijk de vacatures en solliciteer meteen!

Maak meteen een afspraak

Om ons een beeld te geven wie je bent, stuur wel vast jouw cv naar werkenbij@ciratum.nl. Dan kan Joëlle zich goed voorbereiden.

Toch liever eerder of op kantoor? Leuk! Mail naar werkenbij@ciratum.nl.