Careers Week RUG

3 – 4 oktober 2022

Hey 👋!

Wat leuk dat je ons hebt gezien (en misschien ook wel gesproken) tijdens de Careers Week van de RUG. En nog leuker dat je benieuwd bent naar Ciratum.

Maandag 3 oktober

Op maandag 3 oktober doen we een workshop waarin we het energiespel spelen. Tijdens deze workshop kan je op een leuke en makkelijke manier kennismaken met procesanalyse en -verbetering. Dat komen we in de praktijk namelijk vaak tegen bij onze opdrachtgevers. Denk je nu: “Wa? Was da 😵”? Snappen we. In onze cases lees je meer hierover en ook wat we nog meer voor onze klanten doen.

Dinsdag 4 oktober

Heb je de workshop gemist? Geen probleem. Wij staan namelijk ook op de banenmarkt. Hier vertellen we je met liefde ♥ wie we zijn, wat we doen én waarom het zo leuk is om bij ons te werken. Want er kan er maar één de leukste zijn 😍. Maar andere vragen mag je natuurlijk ook stellen. Spreek een van ons dus gewoon even aan. We bijten niet 😁. Heb je nu geen tijd? Sla onze contactgegevens dan even op voor later.

Tot snel?!

Een van onze Cirati gespot 👀?

Je herkent ze aan een grote lach, een slappe opmerking hier en daar en veel enthousiasme om jou te vertellen over Ciratum. Oh ja, goed om te weten is dat we niet echt fan zijn van stropdassen, stijve overhemden of glimmende pattas. Grote kans dus dat ze gewoon jeans, sneakers en trui aanhebben.

Een Cirati gesproken, maar niet meer kunnen connecten? Hier vind je de contactgegevens van de collega’s die erbij waren.

Joëlle van Eck

Ido Buist

Desiree Weijs

Vacatures

We zoeken altijd nieuwe collega’s. Ciratum iets voor jou? In onze blogs en cases lees je alle ins en outs.

Al helemaal overtuigd? Bekijk de vacatures en solliciteer meteen!

Maak meteen een afspraak

Om ons een beeld te geven wie je bent, stuur wel vast jouw cv naar werkenbij@ciratum.nl. Dan kan Joëlle zich goed voorbereiden.

Toch liever eerder of op kantoor? Leuk! Mail naar werkenbij@ciratum.nl.