Werken bij Ciratum

Het gewoon gaan doen, dat zoeken we in onze nieuwe collega’s. Wij helpen onze klanten bij het behalen van gestelde doelen. Wij adviseren, voeren verbeteringen door of nemen management tijdelijk over. Met als doel onszelf misbaar te maken.

We zijn actief bezig met en voor onze klanten, maar onze eigen bedrijfscultuur vinden we zeker net zo belangrijk. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een hecht team. Ondanks opdrachten overal in Nederland zien we elkaar tenminste één keer per maand op de team- of samenwerkdag. Daarnaast lopen er genoeg andere (sportieve) initiatieven om elkaar vaker te zien. Ons kantoor in Utrecht is hierbij onze uitvalsbasis.

Door elkaar te steunen tijdens de uiteenlopende opdrachten leer je veel en kun je anderen veel leren. Zo levert iedereen een bijdrage aan eigen groei én aan de groei van Ciratum!

Great Place to Work

In juni 2020 hebben we een prachtige score van 84% behaald. Dat wil zeggen dat 84% van alle stellingen die voorgelegd zijn door Great Place To Work door ons als positief of zéér positief beantwoord zijn. Daar zijn we dan ook heel erg trots op! Hieronder zie je onze scores op de 5 dimensies en subdimensies van de Trust Index©. Wil je meer weten over de methodiek of onze scores? Stel je vragen dan aan Stefan.

Geloofwaardigheid

83%

Respect

86%

Eerlijkheid

88%

Trots

75%

Kameraadschap

89%

Geloofwaardigheid


83%


Communicatie 81%


Vakbekwaamheid 82%


Integriteit 86%

Respect


86%


Ondersteuning 92%


Samenwerking 88%


Zorg 82%

Eerlijkheid


88%


Gelijkwaardigheid 76%


Onpartijdigheid 91%


Rechtvaardigheid95%

Trots


75%


Persoonlijk werk 71%


Team 83%


Imago van de organisatie73%

Kameraadschap


89%


Verbondenheid 89%


Gastvrijheid 86%


Gemeenschap100%

Wat zeggen onze collega’s?

We zijn allemaal zeer betrokken, zowel bij de verschillende opdrachtgevers als bij Ciratum zelf. Iedereen heeft zijn of haar verantwoordelijkheid, waardoor we samen een sterk team vormen.

Michel

Tijdens je opdracht werk je aan het succes van de klant, gesteund door je coach sta je aan het roer van je eigen carrière en met collega’s vorm je de toekomst van Ciratum. Zo komen we samen verder!

Désiree

Er is een grote mate van vrijheid om je te ontwikkelen in de richting die jij wil. Samen met en begeleid door ambitieuze en enthousiaste collega’s in de dynamische omgeving van onze opdrachtgevers.

Ruud

Er wordt van ons verwacht dat we waarde creëren voor onze opdrachtgevers, Ciratum én onszelf. Uitdagende opdrachten, een platte organisatiestructuur en interne coaching maken dat ook echt mogelijk.

Martijn

Jouw persoonlijke ontwikkeling moet hand in hand gaan met wat je voor de klant én Ciratum doet. Geen in beton gegoten regels en budgetten. Samen komen we eruit, dat kenmerkt ons.

Puck

Ciratum is een jong bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er is de ruimte om feedback te geven op de dagelijkse gang van zaken, zo hebben we allemaal inspraak in de koers van Ciratum.

Feroz

collega StefanWat ik erg leuk vind is dat je enerzijds jezelf kunt ontwikkelen bij interessante klanten en anderzijds veel vrijheid krijgt om je ondernemerschap in te zetten voor Ciratum!

Stefan

Ciratum geeft mij de kans om bij te dragen aan wat ik belangrijk vind; de energietransitie én mijn eigen ontwikkeling!

Lard

Voor mij betekent Ciratum het kunnen combineren van werk en plezier. En dat met een groep enthousiaste collega’s die van aanpakken houden.

Roy