Werken bij Ciratum

Het gewoon gaan doen, dat zoeken we in onze nieuwe collega’s. Wij helpen onze klanten bij het behalen van gestelde doelen. We adviseren, voeren verbeteringen door of nemen management tijdelijk over. Werken bij Ciratum betekent dus ook veel werken bij onze klanten, maar we verliezen onze eigen bedrijfscultuur zeker niet uit het oog. Integendeel!

Iedereen die bij ons werkt komt hier voor een leuke en leerzame tijd. Je komt dan ook te werken in een hecht en gezellig team! Ondanks opdrachten door heel Nederland zien we elkaar tenminste één keer per maand op de team- of samenwerkdag. Door ervaringen te delen over de uiteenlopende opdrachten leer je veel en kun je ook jouw collega’s weer verder helpen. Daarnaast lopen er genoeg andere (sportieve) initiatieven om elkaar regelmatig te kunnen zien. Ons kantoor in Utrecht is hierbij onze uitvalsbasis.

Bij Ciratum kan je rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze ervaren consultants/coaches helpen jou hierbij. Vrijheid is en blijft echter een groot goed. Wij bieden de handvatten en jij bepaalt jouw eigen ontwikkelpad.

Great Place to Work

In juni 2020 hebben we een prachtige score van 84% behaald. Dat wil zeggen dat 84% van alle stellingen die voorgelegd zijn door Great Place To Work door ons als positief of zéér positief beantwoord zijn. Daar zijn we dan ook heel erg trots op! Hieronder zie je onze scores op de 5 dimensies en subdimensies van de Trust Index©. Wil je meer weten over de methodiek of onze scores? Stel je vragen dan aan Stefan.

Geloofwaardigheid

83%

Respect

86%

Eerlijkheid

88%

Trots

75%

Kameraadschap

89%

Wat zeggen onze collega’s?

We zijn allemaal zeer betrokken, zowel bij de verschillende opdrachtgevers als bij Ciratum zelf. Iedereen heeft zijn of haar verantwoordelijkheid, waardoor we samen een sterk team vormen.

Michel

Tijdens je opdracht werk je aan het succes van de klant, gesteund door je coach sta je aan het roer van je eigen carrière en met collega’s vorm je de toekomst van Ciratum. Zo komen we samen verder!

Désiree

Er wordt van ons verwacht dat we waarde creëren voor onze opdrachtgevers, Ciratum én onszelf. Uitdagende opdrachten, een platte organisatiestructuur en interne coaching maken dat ook echt mogelijk.

Martijn

Jouw persoonlijke ontwikkeling moet hand in hand gaan met wat je voor de klant én Ciratum doet. Geen in beton gegoten regels en budgetten. Samen komen we eruit, dat kenmerkt ons.

Puck

Ciratum is een jong bedrijf met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er is de ruimte om feedback te geven op de dagelijkse gang van zaken, zo hebben we allemaal inspraak in de koers van Ciratum.

Feroz

collega StefanWat ik erg leuk vind is dat je enerzijds jezelf kunt ontwikkelen bij interessante klanten en anderzijds veel vrijheid krijgt om je ondernemerschap in te zetten voor Ciratum!

Stefan