Ons team

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bestaat het team van Ciratum uit mensen met allerlei achtergronden. Van organisatiewetenschappen, rechten tot veiligheidskunde en natuurlijk IT.

We delen wel een aantal belangrijk karaktereigenschappen! Ieder van ons is nieuwsgierig en onderzoekend ingesteld en zal alles op alles zetten om opdrachten met succes af te ronden.

Rico Akkermans

Rico Akkermans

Mijn Bachelor én de Extended mast Organisatiewetenschappen heb ik gevolgd aan Tilburg University. Hieruit volgde mijn interesse in het consultancy-vak. Tijdens het traineeship wat ik tijdens mijn master gedaan heb, heb ik een duidelijk beeld gevormd van hoe ik mijn carrière wilde starten. Ik wilde me breed oriënteren op het gebied van consultancy en projectmanagement. Die kans heb ik bij Ciratum gevonden in de vorm van de Ciratum Academy.
Mike van Arnhem

Mike van Arnhem

Na een korte loopbaan als beroepschauffeur goederenvervoer besloot ik mijn ambities te achtervolgen. Onlangs heb ik mijn Bachelor Bedrijfskunde afgerond. Waarna ik met mijn gedrevenheid en enthousiasme vol positieve energie aan mijn carrière in de energiesector begonnen, als Junior Business Consultant bij Ciratum. Wat ik het liefste doe? Niet alleen bedrijven maar ook mensen helpen verder te komen. De onderwerpen procesverbetering en verandermanagement fascineren mij het meest, hiermee hoop ik u in de toekomst verder te mogen helpen!


Naast hard werken hou ik ook van gezelligheid en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Wanneer er tijd over is, besteed ik dit aan sporten, motorrijden of andere verrijkende activiteiten zoals reizen of klussen in en rond huis. Stilzitten is er eigenlijk niet bij!
Folkert Brands

Folkert Brands

Sinds jaar en dag ben ik erg gepassioneerd van muziekproductie. Een belangrijk aspect hieraan vind ik de samenwerking en achterhalen wat mensen beweegt. Ik heb ontdekt dat dit niet alleen in muziekproductie belangrijk is, maar ook in het bedrijfsleven. Door samenwerking en doelen stellen kun je bergen verzetten en die uitdaging ga ik graag aan. Dit doe ik door mijzelf altijd positief kritisch op te stellen, mijn enthousiasme over te brengen en mijzelf continu door te ontwikkelen.


In 2017 heb ik mijn bachelor Commerciële Economie behaald en ben ik gaan ondernemen in de muziek- en de akoestieksector. Via via kwam ik in de energie terecht. Ik ben nu Junior Business Consultant bij Ciratum en ik heb zo’n vermoeden dat ik hier nog wel even blijf plakken.


Als ik thuiskom van werk, breng ik het liefst tijd door met mijn gezin, ben ik met muziek bezig, kijk of speel ik voetbal en ben ik altijd in voor een goed gesprek.
Rudolf Das

Rudolf Das

Sinds 1986 werk ik onafgebroken in en voor marktpartijen in de energiesector. Begonnen in dienst bij Nuon en daarna rollen bij Essent ingevuld in front- en backoffice en van zeer dichtbij de energieliberalisatie meegemaakt, en nu sta ik midden in de versnippering van de energieketen en introductie van vele nieuwe type spelers in de energiesector.


Energie krijg ik zelf van het brengen van duurzame resultaten bij onze klanten o.a. door het uitvoeren van projecten en verbeteren van processen. Ik hecht aan inspraak, kennis van zaken en samenwerking omdat dat verbindt en tot de beste resultaten leidt. Omdat werken een groot deel van ons leven beslaat wil ik mij inspannen om dit werk voor Ciratum-collega’s zo leuk en leerzaam mogelijk te laten zijn.
Jouw foto hier?

Jouw foto hier?

Kijk op werken bij voor onze huidige vacatures!
Tessa Das

Tessa Das

Vanaf 2015 ben ik werkzaam in de energiesector en heb ik ervaring mogen opdoen in het ontwikkelen en beheren van een prospect2cash oplossing.


In 2019 heb ik mijn Bachelor of Law behaald en ben ik begonnen als Business Consultant bij Ciratum. Ik ben sociaal, competitief en leergierig ingesteld en ga graag uitdagingen aan. Door mijn analytische vermogen en oog voor detail, kom ik tot de kern van een probleem en weet daar innovatieve oplossingen voor aan te dragen. Ik werk graag klantgericht en heb een sterke affiniteit met taal.


In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd te vinden in de dansschool Dance Company 058, waar ik hiphop dans op internationaal niveau.
Feroz Fernandes

Feroz Fernandes

Ervaren medior consultant met ervaring in implementatie ERP-systemen, analyseren en verbeteren van processen en het begeleiden en coördineren van change-processen. Verder ervaring in rollen als Business Analist, Data-analist, Coördinator, Processpecialist en Applicatiebeheerder. Tevens gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt.
Raoul Hoorman

Raoul Hoorman

Na mijn HBO opleiding Integrale veiligheidskunde in Utrecht, heb ik de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschappen aan de vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. Door mijn tijd in Amsterdam en bij een studentenvereniging, o.a. door mijn bestuursfunctie, heb ik veel van de wereld kunnen zien en mezelf goed leren kennen. Zo bleek ik een flinke portie doorzettingsvermogen te bezitten.


Bij Ciratum ben ik terecht gekomen omdat consultancy mijn interesse al lange tijd heeft. Het vervullen van adviserende en ondersteunende rollen leek mij zeer uitdagend. De kans die ik kreeg bij de Ciratum Academy om onder begeleiding van ervaren consultants aan de slag te gaan, sloot perfect bij mij aan.


Buiten werk ben ik veel in de sportschool doordat ik door blessures moest stoppen met voetbal. Een festival, feest of terrasje met vrienden en familie, daar ben ik ook altijd voor in.
Job Janssen

Job Janssen

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de opleiding bedrijfskunde. Sinds die tijd ben ik werkzaam geweest in verschillende rollen binnen en buiten de energiesector. In deze rollen heb ik veel geleerd en gemerkt dat ik het erg interessant vind om mij bezig te houden met inrichtingsvraagstukken en het verbeteren van operationele en procesmatige zaken. Ik haal energie uit het helpen van mensen en het analyseren van complexe vraagstukken en processen. Verder vind ik het prettig om samen te werken en doelgericht te werk te gaan.


In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met sporten zoals hardlopen en wielrennen en geniet ik graag van muziek, films en games.
Andrea Kolb

Andrea Kolb

Sinds 2013 werk in bij Ciratum in de functie van officemanager. Ik ben de parttime spin in het web vanuit het hoofdkantoor in Leeuwarden, en ben verantwoordelijk voor een groot aantal operationele zaken. Ook ben ik aanspreekpunt voor collega’s, klanten en leveranciers.


Daarnaast werk ik voor mezelf als Travel Consultant. Het is dan ook niet vreemd dat één van mijn passies “reizen” is. Ciratum is een innovatief en dynamisch bedrijf met zeer gemotiveerde, zelfstandige en zelfsturende medewerkers. Het jaarlijkse meerdaagse buitenlandse uitje versterkt de onderlinge band en maakt ons een hecht team.

Michel van Loon

Michel van Loon

Door mijn ervaring als zelfstandige beschik ik over een goede portie doorzettingsvermogen en heb een scherpe focus. In situaties waarin ik veel informatie verwerk en het overzicht moet houden ben ik op mijn sterkst. Mijn economische achtergrond maakt mij een doelgericht denker. Verder kan ik mij goed verplaatsen in anderen. Hierdoor kan ik met mijn positief kritische kijk op zaken anderen tot nieuwe inzichten brengen.


In mijn vrije tijd hou ik mij voornamelijk bezig met verschillende buitensporten; in de zomer spring ik het liefst op de mountainbike, in de winter ben ik zo vaak als mogelijk te vinden in de Alpen voor toertochten op de lange latten. Ook vind ik het interessant om buiten mijn vakgebied mezelf te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen, zoals wetenschap, muziek en gezondheid.
David MacInroy

David MacInroy

Na het afronden van de Extended Master Organisatiewetenschappen aan Tilburg University, ben ik in 2016 met veel plezier gestart als Business Consultant bij Ciratum. De energiesector is altijd in ontwikkeling, en wat mij zo boeit aan verandermanagement en implementatie is het feit dat dit het punt is waarop een organisatieverandering, in de vorm van bijvoorbeeld procesoptimalisatie, realiteit wordt. Ik hou ervan om hier hands-on mee bezig te zijn: plannen vertalen in concrete acties, betrokkenheid creëren en dit alles om voor de klant het optimale resultaat te bereiken. Zo is werken doelgericht en praktisch zinvol, met als resultaat een wezenlijke organisatieverbetering en een tevreden klant. Ik kijk met een open blik de wereld in en ben breed geïnteresseerd.


Buiten werktijd verdiep ik mij met enthousiasme in allerlei onderwerpen, uiteenlopend van literatuur tot geschiedenis tot filosofie tot muziek. Ook reis ik graag en doe ik allerhande sporten zoals high-intensity interval training, hardlopen en squash!
Lynn Martens

Lynn Martens

Na het behalen van mijn bachelor International Business Administration in Tilburg heb ik een Dual Degree programma gevolgd. Zo heb ik aan de Zagreb School of Economics and Management de master Economics and Management afgerond en de master Strategic Management aan Tilburg University.


Ik heb grote interesse voor het consultancy vak en ben om deze reden bij Ciratum uitgekomen. Ik zie ernaar uit om tijdens mijn Ciratum Academy jaar het vak eigen te maken en tegelijk aan het werk te mogen voor verschillende klanten van Ciratum.
Jessamy Mol

Jessamy Mol

Tijdens mijn studie natuurkunde en sterrenkunde ben ik geïnteresseerd geraakt in de IT. Na het afronden van mijn master natuurkunde in Lund (Zweden) heb ik besloten hierin verder te gaan. Met de ervaring van een internship Software Development en de kennis van een half jaar informatica vakken, ontwikkel ik me nu verder tijdens de IT Academy bij Ciratum. Hier kan ik mijn analytisch en probleem oplossend vermogen toepassen tijdens uitdagende opdrachten.


In mijn vrije tijd hou ik mij onder andere bezig met zwemmen en slacklinen (balanceren op een plat draad tussen twee bomen). Ook hou ik van actieve vakanties met trektochten in de bergen.
Desiree Moonen

Desiree Moonen

Ik ben een gedreven bedrijfseconoom met een creatief en analytisch denkvermogen. In 2017 heb ik mijn master afgerond in ondernemerschap & MKB-management. De master interesseerde mij vanwege de praktische hands-on mentaliteit en vanwege mijn brede interesse in de verschillende bedrijfsprocessen. Deze tracht ik te doorgronden door een nieuwsgierige blik en diepgaande gesprekken met diverse personen uit de organisatie. Door alle perspectieven samen te brengen creëren we een groot draagvlak om veranderingen effectief in gang te zetten.


Buiten mijn werk ben ik vrijwel altijd op, aan of in het water te vinden. Ik ben een fanatieke wedstrijdzwemmer in de lifesavingsport. In de zomer verruil ik het zwembad voor de Zeeuwse stranden, waar ik met veel plezier mijn vakanties doorbreng als strandwacht. Verder zeil en surf ik graag en heb ik in 2019 mijn eerste triathlon voltooid!
Michiel Mooy

Michiel Mooy

Nadat ik begin 2020 mijn bachelor Software and Information Engineering heb afgerond aan Hogeschool Utrecht, ben ik mijn carrière in dezelfde stad begonnen. Bij Ciratum ben ik werkzaam als Junior IT consultant. Tijdens de Ciratum IT Academy verwacht ik veel te leren over de energie-, water- en telecomsector. Ik kijk ernaar uit om die kennis direct toe te mogen passen.


In mijn vrije tijd houd ik me veel bezig met krachtsport, waaronder powerlifting, olympisch gewichtheffen en strongman. Naast het sporten geniet ik graag en veel van de natuur. Iedere week verlaat ik de betonnen jungle om mij in de groene natuur te begeven met scouting De Laurentiusgroep.
Martijn Ockers

Martijn Ockers

Sinds het afronden van mijn studie Bedrijfseconomie, in 2010, ben ik werkzaam als Consultant in de energiesector. Met mijn natuurlijke interesse om mensen en organisaties beter te laten presteren heb ik een verscheidenheid aan projecten (be)geleid en uitgevoerd. Van operationeel tot strategisch niveau, daar waar ik nodig ben sta ik met mijn enthousiasme, gedrevenheid en lach klaar naast uw mensen! In 2016 heb ik mijn master sociaal-organisatorische Bedrijfskunde afgerond waarmee ik een verdiepingsslag heb aangebracht in mijn kennis en kunde en nog beter in staat ben om uw organisatie te doen excelleren.


In mijn vrije tijd ben ik fervent fietser en als het minder weer is houd ik mijn gewicht en gezondheid op peil middels cross-fit of in de sportschool. Eten en drinken heeft in dat verlengde dan ook mijn interesse.
Joris Odink

Joris Odink

Doordat er zo veel dingen zijn die ik leuk vind om te doen heb ik het altijd moeilijk gevonden een keuze te maken over welke richting ik op wilde gaan. Gelukkig hebben de dingen die ik leuk vind een gemene deler, het staat allemaal in het teken van helpen en/of verbeteren.


Op mijn 26e heb ik de knoop doorgehakt en ben ik begonnen aan een studie. Vlak voor ik dertig werd heb ik mijn BA-Bachelor gehaald. De keuze voor een studie Vastgoed heb ik gemaakt vanwege de sterke relatie met de praktijk. Tijdens mijn studie ben ik geïnteresseerd geraakt in energie en duurzaamheid. De veranderende energiesector bied ruimte voor enorme verbeterslagen, waar ik graag aan bijdraag. Daarom ben ik in september 2019 gestart bij Ciratum. Als klant vind je in mij een analytisch sterke collega die gemakkelijk tot de kern van een vraagstuk kan komen, structureert en met oplossingen komt.


Mijn hobby’s zijn grotendeels ook gerelateerd aan helpen en verbeteren. In mijn vrije tijd restaureer, repareer en rij ik oude Volvo’s. Daarnaast fitness ik graag, ik kan dan alles in mijn hoofd goed op een rijtje zetten. Met mijn positieve en open houding maak ik makkelijk contact en in de zomer wil ik nog weleens windsurfen of tennissen. Eigenlijk ben ik altijd wel te porren voor sportieve avonturen.
Tiemen van der Ploeg

Tiemen van der Ploeg

In Utrecht heb ik de bachelor economics and business economics gevolgd. In het laatste jaar heb ik daarvoor een semester aan de Wirtschaftsuniversität Wien gestudeerd. Als vervolg ben ik daarna naar de Erasmus University in Rotterdam gegaan voor de Master International Economics.


Op deze basis ben ik door aan het bouwen bij Ciratum, beginnend bij de Ciratum Academy. Zij hebben bij verschillende klanten goede uitdagingen waar ik mijn kennis in de praktijk toe mag passen én nog veel meer ervaring op kan doen.
Bram Prins

Bram Prins

De bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en de master Marketing heb ik afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens mijn studies kwam ik erachter dat ik technische vakken als statistiek interessant vond, zo raakte ik geïnteresseerd in de IT. Ik besloot dat mijn carrière in de creatieve wereld plaats moest maken voor de IT. In 2019 begon ik daarom aan een IT-traineeship. Tijdens dit traineeship heb ik me vooral gericht op development en programmeren. In mijn rol bij Ciratum hoop ik veel nieuwe ervaring op te kunnen doen en mijn kennis goed in te kunnen zetten.


Mijn vrije tijd vul ik door te drummen of piano te spelen. Een Netflix-serie helpt mij om te relaxen.
Lars van Pol

Lars van Pol

Ik krijg energie van het vinden en realiseren van oplossingen voor complexe problemen. Daartoe ga ik doelgericht en gestructureerd te werk vanuit een gedegen analyse van de bestaande situatie.

Het benutten van kansen en het zoeken naar innovatieve oplossingen kenmerken mijn aanpak. Het overtuigen van stakeholders, opzoek gaan naar de juiste samenwerking en het bereiken van het gewenste resultaat geven mij een enorme energieboost. Ik kom het beste tot mijn recht in een technisch commerciële rol.
Marjolijn Regtuit

Marjolijn Regtuit

Na eerder als projectrealisator bij Kenter gewerkt te hebben ben ik bij Ciratum terecht gekomen. De Ciratum Academy bood mij de kans om een grote stap te zetten in persoonlijke groei en ontwikkeling, precies waar ik naar op zoek was. Ik voer mijn werk altijd met veel passie en een positieve houding uit. Als geen enkele dag hetzelfde is krijg ik juist energie. Ik denk graag in (out-of-the-box) oplossingen en creëer hierdoor mooie kansen.


Buiten werktijd breng ik veel tijd door met mijn paard, ik rijd vooral recreatief door de bossen van Schaarsbergen. Verder heb ik een passie voor de Nederlandse Speelfilm. Ik heb als vrijwilliger, maar ook tijdens stages en andere bijbaantjes bijgedragen aan een aantal mooie producties en festivals op het gebied van films en series.
Juriaan Schouw

Juriaan Schouw

Na mijn master Business Development and Entrepeneurship te hebben afgerond aan de Universiteit van Utrecht, heb ik twee maanden door Indonesië mogen reizen. Na terugkomst ging ik op zoek naar een interessant en dynamisch bedrijf, zo kwam ik bij Ciratum uit. in mijn eerste maanden als consultant heeft de Ciratum Academy mij gevormd en zie ik mijn interesses in het consultancy vak bevestigd.


In mijn vrije tijd voetbal ik in Kampong 21. Erg leuk, ondanks dat we dit seizoen nog nauwelijks gewonnen hebben. Af en toe speel ik een potje tennis, maar ik neem ook graag deel aan marathons en obstacle runs.
Stijn Smolders

Stijn Smolders

Na het afronden van mijn bachelor studie Business Administration in Facility Management heb ik mijn eerste werkervaring opgedaan in de uitzendbranche. Na een leerzame periode van 3,5 jaar ben ik in 2011 de energiebranche ingerold. Gedurende een periode van 3 jaar ben ik bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland verantwoordelijk geweest voor een eigen klantportefeuille van middelgrote zakelijke klanten.


In 2014 ben ik gestart als business consultant bij Ciratum. Ik haal mijn voldoening uit het “echt” verder helpen van een organisatie. Of het hierbij gaat om procesoptimalisatie, (door)ontwikkeling van online-kanalen of project(bege)leiding; ik streef naar concrete resultaten die geaccepteerd en geborgd worden door de klant.


Mijn persoonlijkheid is het best te omschrijven als extravert en energiek. Ik communiceer eerlijk en oprecht en houd van een grapje op zijn tijd. Buiten werktijd gaat mijn interesse vooral uit naar voetbal, vrienden en familie.
Stefan Snijder

Stefan Snijder

Als sociaal ingesteld persoon vind ik het belangrijk om samen te werken en elkaar op een positieve manier te stimuleren. Dit zijn waarden die duidelijk terugkomen in de bedrijfscultuur van Ciratum. Persoonlijk heeft mijn studie Bedrijfskunde mij erg geholpen in de ontwikkeling van mijn analytisch denkvermogen. Aangevuld met een gezonde dosis humor en ambitie ben ik klaar voor iedere opdracht!


Bij mij is het niet moeilijk om het niveau van small talk te overstijgen. Begin simpelweg over welke sport dan ook en voor je het weet bevind je jezelf in een inhoudelijke discussie. Ik volg graag alle grote toernooien en competities en ben zelf voornamelijk actief als wielrenner, volleyballer, tennisser en squasher. Naast mijn interesse in sport heb ik een grote interesse in elektronische muziek en ontdek ik graag andere culturen.
Boudewijn Veenhuizen

Boudewijn Veenhuizen

Sinds mijn afstuderen in 2015 (master Ondernemingsrecht en bachelor Criminologie) ben ik werkzaam geweest als zelfstandig ondernemer en bedrijfsjurist. In augustus 2018 heb ik ervoor gekozen mijn kennis en kunde aan te wenden voor de energiesector. De focus ligt daarbij op het managen of verbeteren van processen en projecten. Om gezamenlijk een doel te bereiken zoek ik de samenwerking op. Ik ben daarin te omschrijven als leergierig, ambitieus, pragmatisch en proactief. Ook heb ik werkplezier hoog in het vaandel staan.


Buiten werktijd sport ik graag (hardlopen, squash) en breng ik tijd door met familie en vrienden.
Marcel Veldhuizen

Marcel Veldhuizen

Na mijn studie Informatiekunde ben ik als professional services consultant gestart. Bij diverse organisaties heb ik vooral als Business Analist geholpen bedrijfsprocessen te optimaliseren, al dan niet gecombineerd met advies in maatwerkdiensten. Vervolgens ben ik bij VDVL/Prodapt Consulting mij volledig gaan richten op de telecom- en internetmarkt. Na vier jaar en vele interessante en uitdagende projecten ben ik halverwege 2017 gestart bij Ciratum in de energiebranche.


Het verder brengen van ideeën en bedrijfsprocessen simpel en soepel laten verlopen zijn zaken waar ik me graag mee bezig houd. Agile en Lean werkwijzes zijn me hierbij niet vreemd en pas ik graag waar mogelijk toe. Bij het inventariseren van business wensen ben ik gewend om kritisch door te vragen, de onderste steen boven te krijgen en een juiste prioriteit toe te kennen.


Verder sta ik open en positief in het leven, houd van muziek, doe aan squash en maak graag mooie reizen.
Nick Verkerk

Nick Verkerk

Na het afronden van mijn master Economie in Amsterdam ben ik een reis van 6 maanden door Australië en Nieuw-Zeeland gaan maken. Na deze prachtige reis was het tijd voor een nieuwe start en in september 2019 ben ik met veel enthousiasme bij Ciratum begonnen als Business Consultant. Wat mij het meest aanspreekt aan dit vak is dat geen enkele dag hetzelfde is en dat er veel te leren valt.


Ik ben een leergierig, gedreven persoon die iedere uitdaging met veel enthousiasme aangaat. Daarnaast heb ik door mijn achtergrond sterke analytische vaardigheden weten op te bouwen en krijg ik energie van het oplossen van complexe vraagstukken. Ik kijk er naar uit om me bij Ciratum verder te ontwikkelen en deze kennis en kunde bij klanten in te zetten.


Naast reizen ben ik in mijn vrije tijd vrijwel altijd met sport bezig. Ik ben een fanatiek wedstrijdtennisser en sta liefst zoveel mogelijk uren zelf op de baan. Naast mijn eigen wedstrijden op de tennisbaan, ben ik ook liefhebber van voetbal en ben ik met regelmaat in het stadion te vinden.
Berry Vos

Berry Vos

In 1997 heb ik mijn studie Management Informatica afgerond waarna ik als software engineer aan de slag ben gegaan bij een grote software-dienstverlener in de energiesector. In die rol heb ik de overgang naar de vrije energiemarkt meegemaakt waarbij software is ontwikkeld om de processen rondom het berichtenverkeer en facturatie te faciliteren. In de jaren daarna heb ik voor diverse ondernemingen in verschillende branches gewerkt, variërend van de agrarische tot retail sector. Hierdoor heb ik een goed gevoel voor procesmatig denken ontwikkeld en het besef ontwikkeld dat de eindgebruiker nooit uit het oog mag worden verloren.


Het is voor mij een uitdaging om de juiste tools en technieken te vinden voor een bepaald probleem. Juist daardoor heb ik ervaring opgedaan met een verscheidenheid aan ontwikkeltalen waaronder Delphi/CodeGear, C#, .NET, PHP, Javascript en Perl, maar ook aanverwante technologieën zoals XML ,XSLT, SOAP, REST, HTML, CSS, SQL etc. Ik haal dan ook voldoening uit het schrijven van gebruikersdocumentatie. Een uitdaging ga ik niet snel uit de weg; ik ben erg vasthoudend en weet de juiste kanalen te vinden om iedere uitdaging tot een bevredigend einde te brengen. Mijn pragmatische karakter komt daarbij goed van pas.


In mijn vrije tijd lees ik graag poëzie en luister thuis en in het theater naar (klasssieke) muziek. Hoewel momenteel niet meer actief heb ik basgitaar gespeeld in diverse bandjes. Om mentaal gezond te blijven schaak ik en voor de lichamelijke gezondheid fiets en wandel ik graag.
Marco de Vroed

Marco de Vroed

Sinds 1999 ben ik werkzaam als software engineer met een sterke focus op technische automatisering. Gedurende mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in het werken voor zowel kleine als zeer grote organisaties. Mijn analytische blik en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat ik nieuwe en complexe materie snel eigen weet maken. In het begin heb ik mij vooral bezig gehouden met de ontwikkeling van native Windows en Unix toepassingen. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op .NET en Azure ontwikkelingen.


In 2019 ben ik bij Ciratum gestart, een jong, energiek en dynamisch bedrijf waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met films, muziek, koken en verder mag ik graag skeeleren.
Puck van den Wildenberg

Puck van den Wildenberg

Met als achtergrond een breed ingestoken opleiding International Business and Languages, ben ik bij Ciratum als Content Manager begonnen. Binnen Ciratum krijg ik alle vrijheid om uit te zoeken wat voor Ciratum het beste werkt en word ik gestimuleerd om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ondanks dat ik in mijn functie geen dagelijks contact met hen heb, zijn mijn collega’s enthousiast en dragen ze graag bij aan de zichtbaarheid van Ciratum. Die betrokkenheid kenmerkt Ciratum en al onze consultants.


Buiten werktijd om hou ik enorm van skiën, het liefst vertrek ik meerdere keren per jaar naar de bergen. De rest van de weekenden gebruik ik graag om te hockeyen of kies ik voor een tocht met de motor.
Rik Wilders

Rik Wilders

Na het afronden van de master Strategic Management aan Tilburg University, ben ik in juni 2020 gestart bij Ciratum. De eerste stap in mijn carrière wilde ik graag zetten bij een jonge, dynamische en ambitieuze organisatie. De ultieme kans om zowel mezelf te ontwikkelen als van toegevoegde waarde te zijn voor Ciratum en haar klanten. De Ciratum Academy bood mij hiervoor het perfecte platform. Direct met opdrachten aan de slag en optimaal samenwerken om de klant verder te helpen. Zo creëer ik waardevol resultaat voor zowel de klant, Ciratum als mezelf.


In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld, de golfbaan en in de sportschool te vinden maar vrienden en familie zijn uiteraard ook van groot belang.

Contact

Kunnen wij u helpen bij het invullen van een specifieke rol? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of bel Stijn of Rudolf.