Over ons

Wij hebben als doel jou en jouw afdeling te ontzorgen en gaan voor daadwerkelijke veranderingen: samen komen we verder. Om het succes van organisaties te vergroten staat een goede samenwerking met de klant centraal. Zowel in de energie-, water-, als telecomsector. Persoonlijke aandacht en regelmatige voortgangsgesprekken maken van ons een betrouwbare en flexibele partner.

Meebewegen met de omgeving is wat ons definieert. Onze klanten kunnen op ons bouwen en op die manier realiseren we de gewenste veranderingen.

Wat zeggen opdrachtgevers?

“Ciratum consultants hebben vakkennis, zijn gedreven en nemen ownership.”

logo energiedirect.nl 300x100

“Goede resultaten dankzij hands-on aanpak en domeinexpertise van Ciratum.”

logo delta 300x100

“Ciratum consultants handelen pragmatisch en pro-actief, ze nemen verantwoordelijkheid.”

De consultants van Ciratum

Mike van Arnhem

Mike van Arnhem

Na een korte loopbaan als beroepschauffeur goederenvervoer besloot ik mijn ambities te achtervolgen. Onlangs heb ik mijn Bachelor Bedrijfskunde afgerond. Waarna ik met mijn gedrevenheid en enthousiasme vol positieve energie aan mijn carrière in de energiesector begonnen, als Junior Business Consultant bij Ciratum. Wat ik het liefste doe? Niet alleen bedrijven maar ook mensen helpen verder te komen. De onderwerpen procesverbetering en verandermanagement fascineren mij het meest, hiermee hoop ik u in de toekomst verder te mogen helpen!

Naast hard werken hou ik ook van gezelligheid en tijd doorbrengen met vrienden en familie. Wanneer er tijd over is, besteed ik dit aan sporten, motorrijden of andere verrijkende activiteiten zoals reizen of klussen in en rond huis. Stilzitten is er eigenlijk niet bij!

Folkert Brands

Folkert Brands

Sinds jaar en dag ben ik erg gepassioneerd van muziekproductie. Een belangrijk aspect hieraan vind ik de samenwerking en achterhalen wat mensen beweegt. Ik heb ontdekt dat dit niet alleen in muziekproductie belangrijk is, maar ook in het bedrijfsleven. Door samenwerking en doelen stellen kun je bergen verzetten en die uitdaging ga ik graag aan. Dit doe ik door mijzelf altijd positief kritisch op te stellen, mijn enthousiasme over te brengen en mijzelf continu door te ontwikkelen.

In 2017 heb ik mijn bachelor Commerciële Economie behaald en ben ik gaan ondernemen in de muziek- en de akoestieksector. Via via kwam ik in de energie terecht. Ik ben nu Junior Business Consultant bij Ciratum en ik heb zo’n vermoeden dat ik hier nog wel even blijf plakken.

Als ik thuiskom van werk, breng ik het liefst tijd door met mijn gezin, ben ik met muziek bezig, kijk of speel ik voetbal en ben ik altijd in voor een goed gesprek.

Tessa Das

Tessa Das

Vanaf 2015 ben ik werkzaam in de energiesector en heb ik ervaring mogen opdoen in het ontwikkelen en beheren van een prospect2cash oplossing.

In 2019 heb ik mijn Bachelor of Law behaald en ben ik begonnen als Business Consultant bij Ciratum. Ik ben sociaal, competitief en leergierig ingesteld en ga graag uitdagingen aan. Door mijn analytische vermogen en oog voor detail, kom ik tot de kern van een probleem en weet daar innovatieve oplossingen voor aan te dragen. Ik werk graag klantgericht en heb een sterke affiniteit met taal.

In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd te vinden in de dansschool Dance Company 058, waar ik hiphop dans op internationaal niveau.

Rudolf Das

Rudolf Das

Sinds 1986 werk ik onafgebroken in en voor marktpartijen in de energiesector. Begonnen in dienst bij Nuon en daarna rollen bij Essent ingevuld in front- en backoffice en van zeer dichtbij de energieliberalisatie meegemaakt, en nu sta ik midden in de versnippering van de energieketen en introductie van vele nieuwe type spelers in de energiesector.

Energie krijg ik zelf van het brengen van duurzame resultaten bij onze klanten o.a. door het uitvoeren van projecten en verbeteren van processen. Ik hecht aan inspraak, kennis van zaken en samenwerking omdat dat verbindt en tot de beste resultaten leidt. Omdat werken een groot deel van ons leven beslaat wil ik mij inspannen om dit werk voor Ciratum-collega’s zo leuk en leerzaam mogelijk te laten zijn.

Jouw foto hier?

Jouw foto hier?

Op dit moment zijn we op zoek naar Junior en Senior Business Consultants én IT Consultants.
Bekijk hier onze vacatures!

Contact

Kunnen wij u helpen bij het invullen van een specifieke rol? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of bel Stijn of Rudolf.