Over ons

Wij zijn een consultancybureau dat kennis en daadkracht toevoegt aan organisaties in de energie-, water- en telecomsector. Vanaf onze oprichting in 2008 zijn we toegewijd aan het adviseren, verbeteren en managen van opdrachten en projecten voor opdrachtgevers in de energiesector. Meebewegen met de omgeving is wat ons definieert. Onze groei betekende dat we ook voor IT projecten gevraagd werden en klanten uit de telecom- en watersector ons inschakelden.

Wat zeggen opdrachtgevers?

Logo Delta smal

“Ciratum consultants hebben vakkennis, zijn gedreven en nemen ownership.”

logo energiedirect.nl 300x100

“Goede resultaten dankzij hands-on aanpak en domeinexpertise van Ciratum.”

logo delta 300x100

“Ciratum consultants handelen pragmatisch en pro-actief, ze nemen verantwoordelijkheid.”

Hoe werken we?

Om het succes van organisaties te vergroten staat een goede samenwerking met de klant centraal. Wij ontzorgen jou en jouw afdeling en gaan voor daadwerkelijke verandering. Persoonlijke aandacht en regelmatige voortgangsgesprekken maken van ons een betrouwbare en flexibele partner. Je kunt op ons bouwen en op die manier realiseren we de gewenste veranderingen.

We worden onderdeel van jouw organisatie en gaan op in het team dat we ondersteunen of begeleiden. Door heldere doelstellingen te formuleren voor onze samenwerking, weten we precies wat van ons verwacht wordt. Als dat nodig is leveren we een plan van aanpak of projectomschrijving aan. Wat het onderwerp ook is, we werken samen naar de oplossing.

De consultants van Ciratum

Rico Akkermans

Rico Akkermans

Mijn Bachelor én de Extended mast Organisatiewetenschappen heb ik gevolgd aan Tilburg University. Hieruit volgde mijn interesse in het consultancy-vak. Tijdens het traineeship wat ik tijdens mijn master gedaan heb, heb ik een duidelijk beeld gevormd van hoe ik mijn carrière wilde starten. Ik wilde me breed oriënteren op het gebied van consultancy en projectmanagement. Die kans heb ik bij Ciratum gevonden in de vorm van de Ciratum Academy.
Michel van Loon

Michel van Loon

Door mijn ervaring als zelfstandige beschik ik over een goede portie doorzettingsvermogen en heb een scherpe focus. In situaties waarin ik veel informatie verwerk en het overzicht moet houden ben ik op mijn sterkst. Mijn economische achtergrond maakt mij een doelgericht denker. Verder kan ik mij goed verplaatsen in anderen. Hierdoor kan ik met mijn positief kritische kijk op zaken anderen tot nieuwe inzichten brengen.


In mijn vrije tijd hou ik mij voornamelijk bezig met verschillende buitensporten; in de zomer spring ik het liefst op de mountainbike, in de winter ben ik zo vaak als mogelijk te vinden in de Alpen voor toertochten op de lange latten. Ook vind ik het interessant om buiten mijn vakgebied mezelf te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen, zoals wetenschap, muziek en gezondheid.
Folkert Brands

Folkert Brands

Sinds jaar en dag ben ik erg gepassioneerd van muziekproductie. Een belangrijk aspect hieraan vind ik de samenwerking en achterhalen wat mensen beweegt. Ik heb ontdekt dat dit niet alleen in muziekproductie belangrijk is, maar ook in het bedrijfsleven. Door samenwerking en doelen stellen kun je bergen verzetten en die uitdaging ga ik graag aan. Dit doe ik door mijzelf altijd positief kritisch op te stellen, mijn enthousiasme over te brengen en mijzelf continu door te ontwikkelen.

In 2017 heb ik mijn bachelor Commerciële Economie behaald en ben ik gaan ondernemen in de muziek- en de akoestieksector. Via via kwam ik in de energie terecht. Ik ben nu Junior Business Consultant bij Ciratum en ik heb zo’n vermoeden dat ik hier nog wel even blijf plakken.

Als ik thuiskom van werk, breng ik het liefst tijd door met mijn gezin, ben ik met muziek bezig, kijk of speel ik voetbal en ben ik altijd in voor een goed gesprek.

Tessa Das

Tessa Das

Vanaf 2015 ben ik werkzaam in de energiesector en heb ik ervaring mogen opdoen in het ontwikkelen en beheren van een prospect2cash oplossing.

In 2019 heb ik mijn Bachelor of Law behaald en ben ik begonnen als Business Consultant bij Ciratum. Ik ben sociaal, competitief en leergierig ingesteld en ga graag uitdagingen aan. Door mijn analytische vermogen en oog voor detail, kom ik tot de kern van een probleem en weet daar innovatieve oplossingen voor aan te dragen. Ik werk graag klantgericht en heb een sterke affiniteit met taal.

In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd te vinden in de dansschool Dance Company 058, waar ik hiphop dans op internationaal niveau.

Jouw foto hier?

Jouw foto hier?

Op dit moment zijn we op zoek naar Junior en Senior Business Consultants én IT Consultants.
Bekijk hier onze vacatures!

Contact

Hulp nodig in een specifieke rol? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of bel Stijn of Manon.