Leading SAFe training

De basis van SAFe in een tweedaagse training, speciaal voor onze relaties. Theorie, maar met praktijkvoorbeelden van de trainers én deelnemers. 

Certificering

Na het voltooïen van de Leading SAFe training, prijkt op jouw certificaat de titel SAFe Agilist 6.0.

Het certificaat is een jaar geldig, maar de kennis en kunde raak je echt niet ineens kwijt!

Data

11 & 12 december

Als eerste de nieuwe data weten? Geef dat door via het formulier, dan nemen we contact met je op.

Kosten

Als je aansluit bij een geplande training betaal je als relatie alleen de examenkosten ($150).

Grotere groep bij elkaar? Dan verzorgen we graag een training op locatie, neem daarvoor contact op via het formulier.

Dit leer je tijdens de Leading SAFe training:

  • Behouden van Customer Centricity in een grote of groeiende organisatie.
  • De betekenis van de kernwaarden van SAFe in de praktijk.
  • Hoe SAFe leiderschap eruit ziet.
  • Implementeren van het SAFe gedachtegoed.
  • Waarom het maken van fouten helpt.

Voor wie is de Leading SAFe training?

  • Wie zich wil verdiepen in lean agile methodieken en in een SAFe georganiseerde omgeving werkt.  
  • Wie beter wil begrijpen hoe een SAFe organisatie werkt.
  • Wie om wil kunnen gaan met afhankelijkheden en verwachtingen zonder in te leveren op ontwikkelen en kwaliteit.  

Waarom kiezen wij voor SAFe?

Een logische vraag! Je werkt misschien al langer met Scrum en redelijk Agile. Binnen een team of zelfs een heel bedrijfsonderdeel. Waarom dan uitbreiden en ingewikkelder maken met een heel framework?

Het Scaled Agile Framework draait om een paar belangrijke punten: schaalbaarheid, klantcentrisch werken en natuurlijk Agile werken. Dat zijn nou precies de redenen dat wij SAFe een hele goede methode vinden. Het framework zet op ieder punt in je proces deze dingen opnieuw centraal en dat garandeert dat je je bezig houdt met de juiste dingen en dat je snel waarde kunt leveren. Essentieel om op hoog tempo te kunnen werken.

Onze trainers

 

Hallo! Ik ben Jesse, en ik ben gepassioneerd over de wereld van Agile werken en de energietransitie. Ik woon in het prachtige Brummen, waar ik samenwoon met mijn vriendin. In mijn vrije tijd vind je me vaak op het gras, of het nu een voetbalveld of golfbaan is.

Bijna drie jaar geleden ben ik als consultant begonnen bij Ciratum. De uitdagingen van de energiesector vragen om innovatieve benaderingen, en Agile werken is de sleutel tot dit succes. Ik geloof dat zelfs de grootste bedrijven hun wendbaarheid kunnen herwinnen door SAFe op de juiste manier te implementeren.

Wat mij bijzonder interesseert, is de sterke nadruk op klantgerichtheid. Ik ben ervan overtuigd dat SAFe waardevol is voor elke sector en elk niveau van de waardeketen. Het doel is altijd helder: Hoe kunnen we de meeste waarde leveren tegen de kortst mogelijke doorlooptijd?

Hoi! Ik ben Folkert, uit het mooie Hattem. Ik ben getrouwd, heb 3 kleine kids en speel nog wel eens een zaalvoetbalwedstrijd. Ik werk al bijna 5 jaar in de energiesector.

Een dynamische sector met een enorme opdracht vandaag de dag: zorgen dat wij ondanks alle wereld gebeurtenissen, van energie blijven voorzien. Ik geloof er heilig in dat SAFe een goeie manier is om deze opdracht beter te lijf te gaan. Sinds ik met SAFe in aanraking ben gekomen zie ik eindelijk dat grote organisaties ook op een effectieve manier klantgericht kunnen blijven werken.

In mijn dagelijkse werk zie ik vanuit verschillende rollen hoe organisaties blijven ontwikkelen, struggelen en groeien in deze methodiek. SAFe spreekt me aan omdat het veel bestaande methodieken gebruikt en daarop voortbouwt. Het is niet beperkt tot de operationele teams, ook hoger management wordt op deze manier geholpen om beter strategieën in de praktijk terug te zien. En dat met oog voor de individu. Die moeten het uiteindelijk doen!

Inschrijven of meer informatie?