Reviews

Het succes van opdrachtgevers vergroten, dat is waar wij naar streven.

Lees hieronder een greep uit de ervaringen van onze opdrachtgevers.

“Medewerkers van Ciratum zijn ter zake kundig.”

Als projectmanager van Delta heb ik samen met Ciratum aan een project gewerkt waarin een aantal specifieke applicaties moesten worden ontsloten middels webservices. Complicerende factor daarbij was dat de bestaande situatie nauwelijks gedocumenteerd was. Ciratum heeft naar volle tevredenheid een ontwerp gemaakt voor de nieuwe situatie en vervolgens webservices gebouwd. De samenwerking is buitengewoon prettig verlopen. De consultants zijn ter zake kundig en denken goed mee met de wensen van de klant. In voorkomende gevallen zal ik niet aarzelen weer een beroep op hen te doen.

Niels Meeusen, 
Projectmanager bij Delta N.V.

logo powerpeers“Ciratum consultants hebben vakkennis, zijn gedreven en nemen ownership.”

Wij zijn de eerste marktplaats voor het delen van groene, zelf opgewekte energie. Samen willen we Nederland duurzamer maken. Voor het verzorgen van de backoffice-activiteiten (facturatie, marktprocessen, etc.) heeft powerpeers een FIA-oplossing van Ponsfacio in gebruik genomen. De specifieke aanpassingen zijn in samenwerking met Ciratum uitgevoerd, waarbij de verschillende consultants vanuit eigen kennis en kunde eigenaarschap hebben genomen. Elk lid van het team heeft aangetoond over vakkennis te beschikken maar, nog belangrijker, over gedrevenheid en ownership te beschikken.

Rico Ligtvoet, 
Director of Customer Operations & IT bij Powerpeers B.V.

logo energiedirect.nl“Goede resultaten dankzij hands-on aanpak en domeinexpertise.”

Voor het project ‘Nieuw marktmodel’ heeft Energiedirect.nl de hulp ingeroepen van Ciratum. De consultants hebben ons uitstekend begeleid bij het verzamelen van de business requirements en het schrijven van functionele en technische ontwerpen. Niet alleen in de interactie met de business, maar ook door te denken in oplossingen. De consultants maakten zich het probleem eigen. Door hun hands-on aanpak, in combinatie met domeinexpertise, hebben we een goede voortgang kunnen realiseren bij het implementeren van de wetswijziging.

Michiel Player, 
Projectmanager Nieuw Marktmodel bij Energiedirect.nl

logo Engie“Ciratum onderscheidt zich in praktische toegevoegde waarde.”

De consultants hebben een hands-on mentaliteit waarbij ze zich zowel focussen op het verkrijgen van controle op het operationele proces als op het doorvoeren van procesverbeteringen.

Marc van Grinsven,
Manager Operations B2C bij Engie Nederland N.V.

logo pzem“Zorgeloze samenwerking”

Ciratum heeft ons geholpen om samen met PZEM medewerkers de Sector Release succesvol live te brengen. Ook tijdens de implementatie van de Sector Release waren ze van grote waarde. Wederom een IT project wat on-time, on-target en binnen budget is opgeleverd.

Vincent Meerman,
General Manager B2B bij PZEM Energy

logo eneco“Visie en behoeften vertalen in operationele plannen en resultaten.”

Ciratum begrijpt werkelijk wat ‘win-win’ in een klant-leverancier relatie betekent. Geen twijfel om te investeren in de klant en altijd meedenken. Je merkt dat de consultants met zorg geselecteerd zijn. Constante kwaliteit en attitude zijn daarvan het resultaat en dat schept vertrouwen. Slimme, enthousiaste en gedreven professionals die de lead nemen. Zij weten visie en behoeften te vertalen in concrete operationele plannen en resultaten.

Joost Boode,
Manager Informatiemanagement bij Eneco Warmte & Koude.

Contact

Niet kunnen vinden waar je naar zocht of heb je een specifieke rol om in te vullen? Wij denken graag mee!

Vul het formulier hieronder in of neem contact op met Stijn of Rudolf.