Kom naar de Ciratum inhousedag!

Ben jij een student of starter en gaan je ogen glunderen van het woord ‘consultancy’? Nog aan het uitpluizen waar jouw consultancyreis verder moet? Of moet jouw reis nog beginnen? Kom dan naar de Ciratum inhousedag op 3 juni.

We nemen je graag mee in onze wereld. Werkwijze, sfeer, cultuur en meer. We nemen de reis van een van onze collega’s als voorbeeld. Waarom hebben ze voor Ciratum gekozen? Welke opdrachten en trainingen hebben ze gedaan? Zo krijg je een beeld van hoe jouw eerste jaar bij Ciratum eruit zou kunnen zien.

De dag afsluiten, dat doen we met een borrel in de hand. En wil je aan het einde van de dag nog meer over Ciratum weten? Dan zetten we samen de volgende stap!

Deelnemen of meer info?

Yes! Leuk dat je ons wil leren kennen! Aanmelden kan via het formulier. Schrijf je uiterlijk vrijdag 27 mei in!

Toch nog niet helemaal overtuigd? Stuur je vraag(en) naar werkenbij@ciratum.nl en wij leggen je uit waarom je deze dag absoluut niet mag missen!

  • Zodat we wel een passend programma voor je hebben.
  • Handig voor de borrel!

Dit zeggen jouw voorgangers

September 2015

We zijn allemaal zeer betrokken, zowel bij de verschillende opdrachtgevers als bij Ciratum zelf. Iedereen heeft zijn of haar verantwoordelijkheid, waardoor we samen een sterk team vormen.

Michel

portret foto raoul

April 2020

Het leren ‘werken’ heeft voor mij, door deze Academy en het directe starten op een opdracht, echt vorm gekregen. Mede door de betrokken ondersteuning van alle behulpzame Ciratum collega’s.

Raoul

portret foto lynn

September 2020

Het ging allemaal iets anders dan verwacht vanwege corona, maar gelukkig hebben we wel wat trainingen kunnen krijgen op kantoor. Na de eerste twee weken kon ik direct aan de slag!

Lynn

portret foto Marjolijn Regtuit

April 2020

In 10 dagen heb ik het wel en wee van de energie-, water- en telecomsector meegekregen. De persoonlijke aanpak en het feit dat alle trainingen worden gegeven door collega’s maakt dat je je al snel welkom en vertrouwd voelt.

Marjolijn

portret foto Juriaan Schouw

April 2020

Tijdens de eerste weken werd ons gevraagd een marktonderzoek te doen over Ciratum en de rol van het bedrijf binnen deze verschillende markt. Onze eerste kans om al een klein steentje bij te dragen aan het bedrijf. Het was leuk om te zien dat hier aandachtig naar geluisterd werd en het ook meegenomen werd in de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Juriaan

portret foto rico

September 2020

Als net afgestudeerde nieuwkomer een zachte landing gehad gedurende de uitgebreide introductieperiode. Ciratum is echt bereid te investeren in nieuwe consultants. Een fijne kans om zo collega’s, het bedrijf en de sectoren te leren kennen.

Rico

portret foto Stefan

September 2017

Na een korte opstartperiode ben ik samen met een ervaren collega van Ciratum aan de slag gegaan bij een bekende energieleverancier. De opdracht was om processen inzichtelijk te krijgen en verbeteringen door te voeren, waarbij we veelvuldig moesten schakelen tussen de business, software leverancier en de NEDU. Een perfect traject om energieleveranciers door en door te leren kennen.

Stefan

Great Place to Work

Great place to work certified certificatie icoon

In juni 2021 hebben we een prachtige score van 86% behaald.

Dat wil zeggen dat 86% van alle stellingen die voorgelegd zijn door Great Place To Work door ons als positief of zéér positief beantwoord zijn. Daar zijn we dan ook heel erg trots op!

Hiernaast zie je onze scores op de 5 dimensies van de Trust Index©.

We hebben op iedere dimensie een hogere of gelijke scores behaald ten opzichte van 2020-2021. De scores van vorig jaar vind je hier terug.

Wil je meer weten over deze methodiek? Lees dan meer op de website van Great Place To Work.

Geloofwaardigheid

88%

Respect

87%

Eerlijkheid

88%

Trots

75%

Kameraadschap

90%

Wat is Ciratum voor bedrijf?

Wat we allemaal doen is terug te vinden op onze website. Wie we zijn is veel interessanter. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. Daar zorgt ons jaarlijkse meerdaagse uitje wel voor!

We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij zowel de klant als binnen Ciratum. Mocht je het even niet weten, dan is er altijd wel een collega die je helpt. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Door middel van onze opdrachten, elektrisch wagenpark en MVO activiteiten zetten wij ons actief in voor een duurzamere wereld.

We hebben groeiambities en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder.