Managen

Op zoek naar een projectmanager of iemand die een verbetertraject leidt? Bij ons bent u aan het juiste adres. Ontzorgen van de opdrachtgever is daarbij een van de kernwoorden. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en zorgen voor een tijdig en gewenst resultaat. Lukt dat onverhoopt niet? Ook dan nemen onze consultants hun verantwoordelijkheid. We houden rekening met alle stakeholders en zijn transparant in de communicatie over de projectplanning. Al onze consultants zijn in het bezit van een Prince2-certificering en hebben ervaring met projecten. Onze consultants met een Lean Six Sigma Black Belt zorgen ervoor dat ieder verbetertraject in goede banen wordt geleid. In IT-omgevingen zorgen onze Scrum Masters en Product Owners voor het effectief functioneren van IT-teams en het creëren van maximale business value.

Wij hebben ervaring in het begeleiden van complexe projecten bestaande uit verschillende disciplines. Onze consultants hebben al meerdere Sectorreleases voor onze opdrachtgevers mogen begeleiden, maar ook projecten op het gebied van data-opschoning, ontwikkeling van (online)portalen en onderzoeken binnen de energietransitie. Daarnaast hebben wij verbetertrajecten binnen thema´s als facturatie, meterstanden en het verwerken van betalingen succesvol begeleid.

Ervaring

In de elf jaar dat we actief zijn in de energiesector hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Zowel sector specifiek als algemeen en voor de benodigde software.

Lees hieronder verschillende artikelen die betrekking hebben op onze ervaring.

Andere diensten

Gaat jouw vraagstuk verder dan alleen inwinnen van advies? Bekijk hieronder wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Adviseren

Concrete adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Ook wanneer een project nog in ontwikkeling is.

Verbeteren

Met kennis van de sector, relevante methoden én technieken vinden we de juiste aanpak en oplossing.

IT

Zowel voor optimaliseren of upgraden van bestaande software als het implementeren van nieuwe software.

Contact

Niet kunnen vinden waar je naar zocht of heb je een specifieke rol om in te vullen? Wij denken graag mee!

Vul het formulier hieronder in of neem contact op met Stijn of Rudolf.