IT Consultancy

Een ERP-systeem in gebruik dat niet precies doet wat de business verwacht? Dan kunnen onze business consultants van dienst zijn. Bij onze opdrachtgevers slaan wij al jarenlang de brug tussen business en IT Hierbij vertalen wij de wensen vanuit de business naar passende IT oplossingen en voeren wij ook de functionele testen uit. Ook onze IT Consultants helpen je verder. Wij hebben ruime ervaring in het bedenken van IT-oplossingen. De zorg van het bouwen én implementeren nemen wij uit handen. Met onze business en IT consultants kunnen wij een end-to-end oplossing bieden voor diverse vraagstukken.

Wij hebben kennis van de meest gebruikte ERP-systemen in de verschillende sectoren. Met deze kennis kunnen wij een pragmatische oplossing bieden voor vraagstukken uit de business. Bij onze opdrachtgevers hebben wij met het ophalen en vastleggen van requirements en organiseren van Brown Paper-sessies de basis gelegd voor vele IT-oplossingen.

Op IT-gebied hebben wij ervaring met het bouwen van diverse selfservice portalen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast hebben wij o.a. met het bouwen van scripting en tooling diverse IT-oplossingen neergezet zoals het automatiseren van een printstraat en het automatisch koppelen van betalingen aan openstaande facturen.

Ervaring

Met de kennis en ervaring die we over de jaren opgedaan hebben kunnen we op veel vlakken van dienst zijn. Zowel sector specifiek als algemeen en voor de benodigde software.

Lees hieronder verschillende artikelen die betrekking hebben op onze ervaring.

Andere diensten

Gaat jouw vraagstuk verder dan alleen inwinnen van advies? Bekijk hieronder wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Adviseren

Concrete adviezen waar u direct mee aan de slag kunt. Ook wanneer een project nog in ontwikkeling is.

Verbeteren

Met kennis van de sector, relevante methoden én technieken vinden we de juiste aanpak en oplossing.

Managen

Project, programma, team of afdeling? Wij zorgen voor een succesvolle samenwerking met eigen personeel.

Contact

Hulp nodig in een specifieke rol? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of bel Stijn of Manon.