Tweedaags teamuitje oktober 2021

27 oktober 2021

Om 8.15 druppelen 37 collega’s binnen bij groepsaccommodatie Heuvelrijk in Berg en Dal, net onder Nijmegen. Er staat een vol programma op de planning voor dit tweedaags teamuitje.

Het doel van deze twee dagen? Onszelf en elkaar nóg beter leren kennen, werken aan die teamband en ontzettend veel lachen. Want we hadden echt wat in te halen van de afgelopen tijd!

Zoals altijd gaan we voor een mooie verdeling tussen leuk en leerzaam. Dit keer schaven we onze kennis over Personal Branding bij, maar gaan we ook samen koken, paintballen en een Citygame doen op elektrische scooters/choppers.

Personal Branding

Je persoonlijke merk en imago; hoe zet je jezelf nou het beste neer, op een manier die bij jou past? Jocelyn Rebbens van Rebbels verzorgde deze training met veel enthousiasme. Door de afwisseling tussen theorie en actieve opdrachten verliep de dag als een goed geoliede machine.

Voor de training was het nodige huiswerk gemaakt. Kinderfoto’s werden geanalyseerd en alle input over onze kernwaarden werd uitvoerig besproken. Welke waarden zien we in onszelf en wat herkennen anderen in ons? Maar ook: welke waarde zou jouw personal brand helpen versterken? De uitkomsten werden besproken in duo’s, verschillen en overeenkomsten uitgelicht en elevator pitches geoefend.

Afsluitend werd ook ieders online brand nog kritisch bekeken. Jocelyn nam daarvoor twee collega’s onder de loep. Ze zocht hen online op en gaf tips over hoe deze collega’s hun eigen online brand kunnen gaan versterken. Een quickscan die we zelf ook periodiek zullen gaan toepassen!

Als je een succesvol merk van jezelf wilt maken, moet je haarscherp weten waar je goed in bent. Jouw toegevoegde waarde is waarmee jij je kunt onderscheiden. Het Personal Brand Paspoort van Jocelyn bracht alle elementen mooi bij elkaar.

Over de kook!

Terwijl wij bijkwamen van de intensieve training, meldde Kookers zich. Met een team van 6 kwamen ze de keuken (en ons) voorbereiden. 4 chefs, een chocolatier en een sommelier stonden ons bij.

De Ciratum schorten werden uitgedeeld en de groep gesplitst. Zo ontstonden team Amuses, Soep, Risotto, Pasta, Wijn en Chocolade. Onder toeziend oog ging ieder team aan de slag met hun gerecht. Het eindresultaat was een heerlijk 6 gangen diner met bijpassende wijnen.

Menu Tweedaagse

Crostini met zalm en wakamé

Dadelcups met parmaham

~

Gepofte paprikasoep

~

Risotto met paddenstoelen en truffel

Verse tagliatelle met zeebaars en langoustinejus

Ossenhaas gewikkeld in spek met zoete-aardappelpuree en asperges

~

Limoncino-mousse met munt en cranberries

Chocoladeplateaus

Na het eten werd de wijn door velen ingewisseld voor bier en kwamen alle spelletjes tevoorschijn. Met enthousiaste potjes Jenga, Perudo, Schaken, Exploding Kittens, maar ook bierpong tot gevolg.

Paintballen & Citygame

Om exact zeven uur vijfenveertig stond het ontbijt klaar en om 8.30 was het tijd om te vertrekken naar de activiteiten. Er stond een competitief, maar ook sportief element gepland. Een groep mocht zich na het ontbijt melden bij Evenementenlocatie Watergoed Valburg om te paintballen. De andere groep ging naar de Wedren in Nijmegen voor de Citygame instructie.

Voor het paintballen werden er 2 teams gemaakt. Op drie verschillende velden werden allerlei spelvormen gespeeld. Fanatiek als we zijn, werd er hard-tegen-hard gespeeld en ging er een royaal aantal blauwe plekken mee naar huis als souvenir.

In groepjes van 4 of 5 werd de Citygame gespeeld. Op elektrische scooters en choppers moesten opdrachten voltooid worden. De selfies met bezienswaardigheden en eet- of drinkopdrachten hebben mooie foto’s opgeleverd voor ons archief.

Onze accommodatie verzorgde weer een heerlijke lunch, waarna de groepen wisselden.

Over de accommodatie

Heuvelrijk Berg en Dal is een mooie nieuwe accommodatie. Er is een grote open ruimte met horeca keuken en een apart barretje. De lunch en het ontbijt waren perfect verzorgd en de grote keuken is goed van pas gekomen tijdens de kookcursus. De perfecte locatie voor ons tweedaags teamuitje!

Het laatste nieuws