Great Place to Work keer drie én training Machtsklas 

01 juli 2022

Anafora, een restaurant in het Maximapark in Utrecht is deze maand de ‘backdrop’ van onze teamdag. De perfecte plek om voor de derde keer te vieren dat we Great Place to Work (GPTW) zijn! Maar wat we natuurlijk absoluut niet mogen vergeten: het gaat goed met Ciratum. Daarom besloten we om ieders bijdrage te waarderen met een salarisverhoging 💰. Hupsakee! Iedereen op de tafels.

Maar we vieren niet alleen feest, er moet ook gewerkt worden. Op de agenda staat de training Machtsklas van Eimert Vermeulen 

Nicky van Jaarsveld

Great Place To Work 

Op onze website kon je al lezen dat we weer Great Place to Work zijn en natuurlijk kunnen we dit niet zomaar voorbij laten gaan. Want ook nu zijn onze scores weer hoger dan vorig jaar. Best wel kick ass toch?! Vinden wij in ieder geval van wel. Wil je meer weten over hoe Great Place to Work in elkaar steekt en wat die scores betekenen, op hun website leggen ze het helemaal aan je uit. En dan nu over naar de orde van de dag.     

Training Machtsklas 

Eimert nam ons mee in de wereld van iemand in beweging zetten. Nu kan je denken aan een potje worstelen of iemand letterlijk omver lopen, maar er zijn dus ook manieren om dit te doen zonder fysiek contact. Negen om precies te zijn. Het doel van deze Machtsklas? Master worden in deze 9 manieren 👌. Nou zijn we behoorlijk ambitieus maar dit onder de knie krijgen vergt behoorlijk wat oefenen. In ieder geval zijn we weer allemaal een stukje wijzer en hebben we een paar toffe skills geleerd. Nu nog in het echie toepassen.  

Afsluitend dinertje 

Na onszelf kapot te hebben geoefend om iemand in beweging te krijgen, sloten we de dag af met een heerlijk BBQ. In de zon. Beter wordt het niet. Toch? We kijken nu alweer uit naar de volgende teamdag van juli. Dan staan we stil bij het onderwerp psychologische veiligheid 👋.

Het laatste nieuws