Deelname Tilburg Career Days

20 november 2022

Fit the pieces together! 🧩 Je hebt misschien al een beetje een beeld bij waar je naar op zoek bent in een eerste baan, maar net dat laatste puzzelstukje ontbreekt nog om het complete plaatje te krijgen. Juist voor dat laatste stukje zijn recruitment events voor studenten ideaal. Zo ook die van de Tilburg Career Days. Want wij geven graag dat ontbrekende stukje; Ciratum 😉. En toeval bestaat, want de twee collega’s die met mij mee gingen hebben hier ook (deels) gestudeerd! Reden genoeg om naar de Tilburg University te gaan.

Joëlle van Eck

Workshop

Onze Cirati houden ook wel van een puzzel. En laat onze workshop het Energiespel daar nou een mooi voorbeeld van zijn. Want leuk zo’n proces bij een klant, maar dat moet toch beter kunnen? En laat daar nou net de kracht van onze consultants liggen 🔍. Het stukje procesanalyse en -verbetering ga je als consultant vaak tegen komen bij onze klanten. Een mooie weerspiegeling dus van hetgeen wat je als Junior bij ons kan verwachten. De ene na de andere verbetersuggestie verscheen op het bord, en zo ontstond er een nieuw verbeterd proces. Naast deze puzzel hebben we uiteraard even wat ins en outs ingefluisterd over Ciratum.

Eén op één

Je kan natuurlijk ook de behoefte hebben om ons even apart te spreken, en even in te zoomen op je persoonlijke situatie. Want hoe kan jouw pad eruit zien bij Ciratum? Ieder heeft zijn eigen verhaal met een eigen ambitie, en wij denken daar graag over mee.

Bedrijvenmarkt

We zijn trots op wie wij zijn en wat we doen en dat laten we graag zien en horen. Vol goede moed bouwden we onze stand op en schitterden we op de jobfair. Vele vragen en gesprekken volgden. Wij zijn ieder geval dankbaar voor ieders enthousiasme en nieuwsgierigheid. Jullie hebben onze dag gemaakt. 😊. Speciale shoutout naar onze PA Guusje. Onze steun en toeverlaat deze dag.

Till next year!?

Nog een keertje kennismaken?

Na ons gesprek nu nog enthousiaster? Plan dan snel een gesprek met mij in. Kletsen we even bij en zoomen we verder in op jouw mogelijkheden bij ons! Ciratum ook meemaken op jouw school? Neem dan ff contact met mij op. Gaan we kijken of we dat kunnen fiksen 😎.

Het laatste nieuws