Bereiken, boeien en binden van nieuw talent

Wereldheerschappij of het Ciratum-rijk! Onze ambities zijn nogal groot, zoals je kunt lezen. Oké en misschien is werelddominantie wat overdreven, maar groeiambities hebben we wel! En bij die groeiplannen horen ook mensen die ze kunnen waarmaken. Daarom zijn Joëlle en Nicky sinds januari 2022 onze allereerste adviseurs Mens en Organisatie, oftewel HR.

Aan hen de schone taak om op het vakgebied van HR en Recruitment een professionaliseringsslag te maken. De eerste stap was het overnemen van de recruitmentwerkzaamheden van Stefan. De afgelopen twee jaar heeft hij, naast zijn reguliere werk als consultant, vele collega’s aan het team van Ciratum toegevoegd. Waarvoor chapeau, driewerf hoera en onze grote dank!

Onze groeiplannen vragen om meer capaciteit. Capaciteit die Joëlle en Nicky nu inzetten voor het bereiken, boeien en binden van nieuwe collega’s. Wat zij van plan zijn? Lees dan vooral even verder!

In 2022 willen we ongeveer 20 nieuwe collega-consultants overtuigen dat Ciratum the place to be is. Zeker ook omdat we al jaren een Great Place to Work zijn. Zo groeien we gestaag richting de 60 consultants om uiteindelijk in 2025 te kunnen vieren dat de 100ste Ciratum consultant gestart is!

Bye Bye traditionele werving

Maar we weten ook, het traditionele werven is anno 2022 een beetje achterhaald. Daarom werken we parallel ook aan een verbeterde werkenbij-website (inclusief nieuwe vacatureteksten) en krijgen onze LinkedIn en Instagram, in samenwerking met Puck (Chef Marketing) een update. Vacatures, onze traineeships en alle informatie over Ciratum als werkgever moeten beter te vinden zijn.

Om kandidaten beter te kunnen begeleiden en helpen krijgt de ‘candidate journey’ ook aandacht dit jaar. De stappen die ze doorlopen en hoe wij ze bij iedere stap kunnen helpen.

Ook niet onbelangrijk is het behouden van talent(en). De thema’s leren, ontwikkelen, beoordelen en belonen worden ook onder de loep genomen.

Vacatures

Al met al een goed gevuld jaar. En de eerste stappen om de groeidoelstelling te kunnen halen is het openzetten van de vacatures. Niet het meest inspirerende; maar wel nodig om te laten zien wat we jou te bieden hebben! Bekijk ze hier:

Solliciteer meteen

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, mp4, Max. bestandsgrootte: 68 MB, Max. aantal bestanden: 2.

    Het laatste nieuws