Traineeship lichtingen maken kennis met 5 klanten

5 juli 2021

Een vast onderdeel van het Traineeship programma is een kennismaking met opdrachtgevers uit ons werkveld. Helaas ging dat niet door voor de Ciratum Traineeship lichtingen van vorig jaar. Nu de wereld steeds verder opengaat hebben we de kans gegrepen om een samenzijn te plannen voor opdrachtgevers en consultants.

Op 18 juni werden we hartelijk ontvangen op kasteel Harmelen. Opdrachtgevers van PZEM, Engie, Qirion, Alliander en de TiM Groep waren aanwezig om onze nieuwe(re) collega’s onder te dompelen in de werkwerelden van energie en telecom.

Energie- en telecomsector

Ciratum heeft al jaren warme banden met PZEM, Engie, Qirion en Alliander. Sinds enige tijd werken we ook samen met de TiM Groep om onze dienstverlening binnen de telecomsector te versterken. Met hen hebben we een mooie samenwerking weten op te bouwen die beide partijen mooie opdrachten heeft opgeleverd. Doordat de TiM Groep actief is in andere sectoren dan Ciratum, konden ze hun kijk geven op de overeenkomsten en verschillen.

Juist voor de Traineeship lichtingen

Om onze nieuwe(re) collega’s meer inzicht te geven in wat ze kunnen verwachten bij welke marktpartij gaf iedere opdrachtgever een presentatie. Over de bedrijven zelf, de rollen die zij spelen en over interessante recente innovaties en veranderingen. Op die manier leren onze consultants in één dag zowel verschillende opdrachtgevers, als het speelveld van Ciratum goed kennen.

Als dank voor hun aanwezigheid kregen de opdrachtgevers een mooi cadeaupakket aangevuld met een zeer duurzaam Ciratum sport shirt. Speciaal bedrukt voor ons sponsorevent, waarmee we dit jaar geld ophalen voor de Plastic Soup Foundation. Hoe we dat doen, hoe je zelf mee kunt doen en hoe je kunt doneren lees je op deze pagina.

Het Deense merk Neutral maakt deze sportshirts van 100% gerecyclede materialen in een fabriek waar ze ook garant staan voor de mensenrechten van de medewerkers. Lees meer over de certificeringen van Neutral, zoals de SA8000 norm, op de Neutral website.

Het laatste nieuws