Teamdag september: workshop Trots

03 oktober 2022

Consultancy maar dan anders. Hier hebben we het wel vaker over. Omdat we geloven dat dit kan. Maar dat betekent ook moed hebben om dingen anders te (gaan) doen. En onze teamdag in september was er echt eentje in de categorie anders. Heel anders. Op het programma: een workshop Trots!

Er werden wat hobbels genomen, er werd weerstand ervaren, maar uiteindelijk konden we echt even spelen. Want dat was het. Tijdens deze teamdag gingen we namelijk spelen met Playmobil, zand en klei en zelfs glitters ontbraken niet ✨!

Nicky van Jaarsveld

Workshop Trots? Kleien en met zand spelen!

In het Bomencentrum Baarn gingen we namelijk aan de slag met onze dromen. Dit alles onder de bezielende leiding van Femke Valcke en Patrick Steenks. Maar wacht ff. WTF! Klei? Zand? Playmobil? Hoe gaat dit nou zorgen voor een concreet actieplan om trotser te zijn? Nou stiekem was het antwoord: niet. Maar wat deze workshop Trots wel opleverde was heel veel creativiteit, gelach én inzichten. En daar was het eigenlijk om te doen.

Want die inzichten leidden tot mooie gesprekken. Wat zegt die Trots-score van het Great Place To Work-onderzoek nou echt en moeten we hier dan iets mee? En wat moeten we dan  gaan doen? Met deze inzichten en uitgangspunten gaan we tijdens onze driedaagse in november verder praten. Doel is dan om een jaarplan te maken met de thema’s waar we volgend jaar mee aan de slag willen. Niet per se omdat we dit slecht doen, maar gewoon omdat we het nog leuker, leerzamer en beter willen doen.

De algemene conclusie van deze workshop Trots? We doen het gewoon goed. En hell yeah; we zijn gewoon f*cking trots. Trots op wat we gedaan hebben in de afgelopen jaren, wat we hebben bereikt en welke mooie dingen we hebben meegemaakt. Dus nog één keer voor de bühne: we zijn gewoon superuitbundig, heel erg en gigamega trots 😎.

Zo. En wil je dit gevoel van trots ook ervaren? We vertellen je met heel veel liefde wat we doen, waarom we dit doen en voor wie. En wie weet kunnen we jou ook aansteken met onze trots 😁. Ook zo’n workshop doen? Contact dan vooral Keytoe ff.

Het laatste nieuws