Donatie stichting De Milieujutter Terschelling

20 juli 2018

De viering van ons 10 jarig jubileum ging gepaard met een weekend naar Terschelling en een donatie aan een lokaal goed doel. Gedurende het hele weekend deed iedereen namelijk fanatiek mee aan de spellen en uitdagingen die onze eigen versie van ‘Wie is de mol?’ ons voorschotelde.

Op zondag 2 september 2018 vond de ontknoping plaats in restaurant Loods in West-Terschelling. Tijdens de lunch werd de eindstand van €540,- bekend gemaakt. Ondanks het harde werk van onze mol, toch een mooie donatie.

Het prijzengeld dat verzameld werd, wilden we uiteraard inzetten voor een beter milieu. Gezien de bestemming van het weekend, viel de keus op het goede en groene doel; Stichting de Milieujutter. Onze mooie donatie gaat direct ingezet worden voor het onderhoud van benodigd materieel.

Donatie ten goede van Terschelling

Stichting de Milieujutter is een non-profit organisatie die als doel heeft om het strand en de duinen van Terschelling schoon te maken én te houden. Door de onafbreekbaar zwerfvuil op te ruimen voorkomen ze dat deze materialen verdwijnen in de zee of onder het zand. Zo beschermen ze niet alleen de lokale vis-, vogel- en zoogdierenpopulatie, maar ook het milieu.

Vind je dit een mooi doel en wil je zelf ook bijdragen middels een donatie aan de Milieujutter Terschelling? Kijk dan op www.demilieujutter.nl en neem contact op met een van de jutters op Terschelling!

Het laatste nieuws