De mens voorop

21 november 2022

Mensen zijn geen Resources, maar gewoon mensen. En die mensen zijn belangrijk, zo niet het allerbelangrijkste voor Ciratum. Want zonder mensen kunnen we niet bouwen aan de toekomst van Ciratum. Vanuit die visie doopten we dit jaar de afdeling HR dan ook om naar People & Culture.

De naam en visie die we hebben sluit dan ook beter aan bij Ciratum en wie we zijn. Want wij geloven dat als jij jezelf kan zijn, je ook in staat bent om het beste uit jouw dag, werk en jezelf te halen.

Nicky van Jaarsveld

Wij doen dan ook ons best om ervoor te zorgen dat je gezien en gehoord wordt. Lukt dat altijd? We hopen het, maar we zijn ook mensen dus we maken ook weleens fouten 😉. We vinden het in ieder geval belangrijk dat je ertoe doet. Als collega, als consultant, maar bovenal als mens.

Dit doen we bijvoorbeeld door het koppelen van onze consultants aan hun eigen coach en door ruimte in te bouwen voor ontspanning en gezelligheid. Ook staan we stil bij belangrijke gebeurtenissen in jouw leven die los staan van ons werk. Dat betekent ook dat we er bij de niet fijne dingen in het leven voor je zijn. Kortom de mens voorop en dan #samenverder.

Zoek jij nou ook zo’n menselijk bedrijf? Plan dan vooral een kennismaking in met Joëlle. Zij kan je van alles vertellen over het werk, maar ook zeker wie we zijn. Je kunt ook onze socials volgen natuurlijk. Vinden we leuk.

Het laatste nieuws