De groei van Ciratum sinds 2018

4 September 2023

Groei gaat gepaard met groeipijntjes, ook in een bedrijf als het onze. Want hoe groter je wordt, des te meer er te regelen valt. Om dat in goede banen te leiden heb je betrokken mensen nodig. En die hebben we veel bij Ciratum!

We zijn dankbaar voor alle steentjes die zijn bijgedragen door onze collega’s, maar ook oud-collega’s. Door goed werk te leveren bij onze klanten, enthousiast mee te denken en vooral ideeën te delen zijn we nu hier!

Ciratum bestaat sinds 2008 en vanaf 2018 dragen we onze huidige naam. Van een kleine club consultants in de energiesector, zijn we uitgegroeid tot een consultancybureau met 59 collega’s. Voortaan ook actief in de water- en telecomsector. Hoe die groei is verlopen, dat lees je bij de organigrammen hieronder.

Waar we super trots op zijn, is dat we deze groei samen hebben waargemaakt. Als team. Iedere collega heeft mee gedacht over onze groei. ‘Welke rol kan ik spelen in het uitbreiden van Ciratum?’ ‘Heeft mijn opdrachtgever extra hulp nodig?’ ‘Liggen er in deze hoek van de sector nog meer kansen voor Ciratum?’

Ben jij ook zo’n collega? Bekijk dan zeker ook onze vacatures.

21 collega’s

In 2014 kwam de voorloper van Ciratum in zijn geheel onder Rudolfs bewind. Onze officemanager stond ons toen al parttime bij.

2016 kenmerkt het ontstaan van de coachende consultants en de recruiter. De coachende consultants zijn ervaren collega’s die nieuwe collega’s onder hun vleugels nemen en begeleiden.

Ook de recruiter is een ervaren consultant die zijn kennis gebruikt om nieuwe collega’s te vinden. Functies die vervuld worden naast de eigen opdrachten. De zoektocht naar nieuwe collega’s neemt nu echt een vlucht.

En dan in 2018; de rebranding naar Ciratum is een feit! We vieren het met z’n allen tijdens 4 dagen op Terschelling.

Werken bij Ciratum

Wil jij als consultant aan de slag én wil je bij een bedrijf werken waar groei centraal staat? Groei van jou als professional, maar ook van de organisatie zelf?

Dan hebben we vast een vacature voor jou!

Het laatste nieuws