Time to share: Ciratum doneert 50 Sinterklaascadeautjes

1 december 2022

En dan is het ineens weer december. Tijd voor de speelgoed-, cadeau- en parfumreclames, luxe gedekte tafels met zoveel eten dat je spontaan al geen trek meer hebt. Natuurlijk wil je als werkgever niet achterblijven om ook jouw werknemers te trakteren op iets leuks of lekkers. Het is tenslotte ook de tijd van terugblikken, dankbaarheid en afsluiten van een jaar (hard) werken. Maar buiten de muren van jouw (en ons) kantoor zijn genoeg mensen die niet zoveel geluk hebben. Tijd om sinterklaascadeaus uit te delen dus.

Nicky van Jaarsveld

Want hoewel ook voor ons de inflatie voelbaar is, hebben we het ook goed. En vanuit dat goede kozen we ervoor om dit jaar niet alleen onze collega’s iets te geven, maar ook iets te doen voor onze omgeving. Daarom zochten we een initiatief waarmee we een hoop kinderen blij konden maken met een Sinterklaascadeautje uit naam van Ciratum. En laat Stichting Sintvoorieder1 zich hiermee bezig houden!

Shoppen voor het goede doel dus!

Hop tijd om te shoppen dus. We kochten een voorraad spelletjes, boeken, springtouwen, voetballen en Playmobil. Jute zakken erbij en klaar. All set and done voor 5 december. Nu nog even droppen.  Op 30 november reden drie collega’s van Ciratum dan ook naar het Pakhuis in Leidschendam om voor zo’n 50 kinderen cadeaus af te leveren. En wat mooi om te zien dat het zo druk was! Particulieren en ondernemers reden af en aan om hun cadeaus in te leveren. In het pakhuis was de druk nog veel groter. Een hele hoop vrijwilligers hielden zich bezig met controleren, sorteren en inpakken van de cadeaus. En ook hier merkten ze het ‘succes’ van hun stichting. Hoe schrijnend ook. Vorig jaar maakten ze 15.000 pakketten. Dit jaar de teller al op 25.000. Vijfentwintigduizend kinderen (en ouders) die leven in armoede. Dat kwam wel even binnen.

Dus werkgever als je het kan missen; er zijn genoeg volwassenen, jongeren en kinderen die wel wat steun kunnen gebruiken. En bijkomend voordeel; van delen schijn je namelijk ook gelukkiger te worden. Kortom win-win 😉.

Het laatste nieuws