4 jaar bij PZEM

15 september 2018

Na ongeveer 4 jaar, heb ik afscheid genomen van PZEM, voorheen ook bekend onder de naam Delta Energy BV. Sinds 2014 heb ik bij hen verschillende rollen mogen vervullen. Zo heb ik onder andere als test coördinator, Track lead, Product Owner en IT Business Analyst mogen werken. Die diversiteit is voor mij een van de grote voordelen van het werken als consultant. De tijdelijke aard van de opdrachten spoort mij aan om het onderste uit de kan te halen voor de klant, maar ook voor Ciratum. Echt grote successen creëren we namelijk samen.

Ik heb bij PZEM ontzettend veel geleerd, maar misschien nog wel belangrijker; ontzettend veel plezier gehad! Men zegt dat Zeeuwen stugge mensen zijn, maar dat heb ik helemaal niet zo ervaren. Wanneer je oprecht contact maakt, is men juist open. Dat maakte dat ik al die jaren zonder moeite van Udenhout naar Middelburg heb gereisd. Persoonlijk ben ik het meest gegroeid in de hoog technische rol als Track lead. Dit was voor mij nieuw, maar ik kan terugkijken op een succesvol resultaat wat we ook nog on-time en binnen budget hebben kunnen realiseren.

Heeft u vragen over wat ik of mijn collega’s voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op!

De hoogtepunten

Vanaf augustus 2014 heb ik 4 maanden de functie van test coördinator bekleed, dit had betrekking op de Sectorrelease van 2014. De coördinatie van testen en de implementatie lag bij mij en gelijktijdig hebben we een verbetertraject doorgevoerd voor een aantal backoffice processen.
Als Track lead ‘Integratie en Infrastructuur’ was ik vanaf januari 2016 een halfjaar lang betrokken bij de implementatie van UMAX 6.3. Verder was ik in die periode verantwoordelijk voor de inrichting van de omgevingen (OTAP), het opzetten van de deployment strategie, Go-Live draaiboek en de inrichting van autorisaties en batches.

Begin 2017 kwam ik in de rol van Product Owner uit. In die functie was ik betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw klantportaal, wat extern ontwikkeld werd (SCRUM/AGILE). De business, juridische en commerciële vraagstukken werden wel intern behandeld. Daar beheerde ik de product backlog van en hield ik de visie van het eindproduct scherp.

De laatste 6 maanden bij PZEM was ik als IT business Analyst verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse IT projecten binnen wholesale. De focus lag hier vooral op het samenbrengen van expertise, zowel intern als extern.

Samen leren

Vanuit Ciratum zijn verschillende trainingen aangeboden waar ik profijt van blijf hebben in de uitvoering van welke opdracht dan ook. Zo ben ik gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt, Prince2 Foundation en weet ik Scrum/Agile succesvol toe te passen. Op dit moment volg ik een cursus PowerBI. Per slot van rekening is “leuk en leerzaam” een belangrijke waarde van Ciratum. We werken  allemaal hard en krijgen daar ook veel voor terug. Zo gaan we jaarlijks een lang weekend/midweek met elkaar skiën of doen we andere actieve uitjes. Tevens doen wij jaarlijks een MVO-activiteit om het bewustzijn en de betrokkenheid te vergroten.

Samen verder

Mijn energie krijg ik bovenal wanneer ik een organisatie naar een hoger niveau kan tillen. Op het moment ben ik beschikbaar voor een nieuwe rol en dat kan vanuit alle hoeken komen. Een IT component vind ik erg leuk, maar de diversiteit die ik in mijn tijd bij PZEM heb mogen ervaren, maakt dat ik open sta voor een breed scala aan uitdagingen!

Werken bij Ciratum

Wil jij als consultant aan de slag én wil je bij een bedrijf werken waar groei centraal staat? Groei van jou als professional, maar ook van de organisatie zelf? Én waar je deels kunt thuiswerken?

Dan hebben we vast een vacature voor jou!

Het laatste nieuws