Collega Youssra over haar start bij Ciratum

17 November 2023

Tijdens mijn studietijd wist ik het al: ik wilde de consultancy in. Na een specialisatie in Management Consulting tijdens mijn Bachelor Bedrijfskunde koos ik voor de Master Management Consulting. In juli 2023 studeerde ik af en was ik gemotiveerd om mijn kennis vanuit de studie in te zetten in de praktijk en een start te maken als consultant on the job. 

Waar was ik naar op zoek? 

Bij het zoeken naar een passende eerste werkgever waar ik me bij aan kon sluiten vond ik het enorm belangrijk om rekening te houden met de cultuur en manier van werken van een organisatie. Je baan is immers de plek waar je een groot deel van je tijd besteedt, waardoor ik het belangrijk vind dat je je op je plek voelt. 

Ciratum? 

Onverwachts kwam ik Ciratum tegen via LinkedIn. Ciratum kwam over als een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Dit sprak mij meteen aan. Een wat kleinere organisatie, in vergelijking met de grote en bekende bedrijven in de consultancywereld, die zich richt op de energiesector. Ik werd meteen nieuwsgierig en begon mij in te lezen over de sector, waarna mijn interesse groeide. De energietransitie is iets waar we allemaal mee te maken hebben en waar alle bijdragen welkom zijn. 

Ik kan op gesprek! 

Al snel kreeg ik te horen dat ik op gesprek mocht bij Ciratum. Het beeld dat Ciratum op de sociale media weergeeft werd meteen weerspiegeld. Ik had gesproken met Joelle en Stijn en zij hebben mij alles verteld. Hoe het team van Ciratum met elkaar omgaat, de ruimte die er is voor persoonlijke ontwikkeling, wat voor soort opdrachten in de sector uitgevoerd worden en hoe iedereen op deze manier samen verder komt. Ik voelde mij fijn bij het idee om onderdeel uit te maken van Ciratum en al snel besloot ik om dit waar te maken! 

Eerste weken 

Inmiddels ben ik een maand in dienst bij Ciratum. Tijdens deze maand heb ik mogen kennismaken met veel collega’s, heb ik trainingen gevolgd en heb ik me kunnen inlezen over de energiesector en de partners van Ciratum. Op het moment van schrijven kijk ik uit naar mijn eerste opdracht waar ik de komende week zal starten. Ik heb er zin in! 

Het laatste nieuws