Modder, water, rennen en finishen tijdens MudMasters en City Pier City

24 september 2022

We roepen weleens dat we werken met onze poten in de klei. Een aantal Cirati nam dat wel heel serieus. Want op 24 september startte een tiental Cirati aan een 12km-lange route door modder, water en over obstakels tijdens de MudMasters in Biddinghuizen.

En geheel in stijl van de nationale vitaliteitsdag liep David op zondag 25 september een halve marathon. Dus vitaal worden en blijven kan ook prima met kantoorbaan.

Nicky van Jaarsveld

Ready? Set? Go!

De dag begon tja, nogal nat. Onderweg kwam het nog met bakken uit de lucht. Maar hey, het is wat het is. En het lot zorgde ervoor dat we bijna allemaal tegelijk aankwamen. Of kwam dat door het whatsappverkeer? Inmiddels was het droog en konden we ons opmaken voor een leuke middag. Al lopende naar de start is het toch altijd weer verbazingwekkend hoeveel mensen het leuk lijken te vinden om opzettelijk door modder te ploeteren en smerig te worden. Afijn. Laten we ons klaarmaken voor de start. Inchecken, omkleden en nog even snel een bammetje eten. In het startvak mogen we nog even lekker squatten en springen om op te warmen. Hoort erbij. En dan is er de start. Yes! We mogen 🏃‍♂️🏃‍♀️

Aanmodderen

Letterlijk 12 kilometer aanmodderen. Met daartussen stuk of 25 obstakels. Na een sportieve drie uur kwamen de Cirati weer over de finish. Samen als één team #samenverder! Met heel veel voldoening kunnen we wel zeggen. Wat een toppers. Als beloning een koud biertje en het felbegeerde MudMasters-t-shirt. Oh ja, en een rits toffe foto’s gemaakt door een paar supportende Cirati. Want ook die waren van de partij. Na deze inspanning was een warme douche erg welkom. Dus tijd om naar huis te gaan. Op naar de nodige spierpijn en een blauwe plek hier en daar. Volgend jaar weer?

Nog een badass finisher

Terwijl de MudMasters nog lagen bij te komen stond er één collega al vroeg naast zijn bed. Want David liep op 25 september de halve marathon tijdens de City Pier City in Den Haag. Met een strakke tijd laat ook hij zien dat je met een kantoorbaan behoorlijk vitaal kunt zijn. Kortom een vitaal weekendje voor een heel aantal Cirati #vitaliteitsdag. Vinden we leuk en belangrijk.

Heb jij ook zin om met je voeten in de klei te staan volgend jaar? Of misschien houdt je meer van een rondje rennen zoals David? Join dan Ciratum en wie weet doe jij binnenkort ook mee aan een van onze vitale activiteiten 💪!

Het laatste nieuws