De groei van onze organisatie sinds 2018

Groei gaat gepaard met groeipijntjes, ook in een bedrijf als het onze. Want hoe groter je wordt, des te meer er te regelen valt. Om dat in goede banen te leiden heb je betrokken mensen nodig. En die hebben we veel bij Ciratum!

We zijn dankbaar voor alle steentjes die zijn bijgedragen door onze collega’s, maar ook oud-collega’s. Door goed werk te leveren bij onze klanten, enthousiast mee te denken en vooral ideeën te delen zijn we nu hier!

Ciratum bestaat sinds 2008 en vanaf 2018 dragen we onze huidige naam. Van een kleine club consultants in de energiesector, zijn we uitgegroeid tot een consultancybureau met 44 collega’s. Voortaan ook actief in de water- en telecomsector. Hoe die groei is verlopen, dat lees je bij de organigrammen hieronder.

Waar we super trots op zijn, is dat we deze groei samen hebben waargemaakt. Als team. Iedere collega heeft mee gedacht over onze groei. ‘Welke rol kan ik spelen in het uitbreiden van Ciratum?’ ‘Heeft mijn opdrachtgever extra hulp nodig?’ ‘Liggen er in deze hoek van de sector nog meer kansen voor Ciratum?’

Ben jij ook zo’n collega? Bekijk dan zeker ook onze vacatures.

44 collega’s

We ontwikkelen lekker door! In 2022 verandert er op alle vlakken wat. Voor de volgende collega’s in het bijzonder:

 • ‘Collega’ Rudolf doet een stap verder naar de achtergrond, hij blijft bij Ciratum betrokken als aandeelhouder.
 • Stijn neemt de rol van Commercieel Directeur van Rudolf over, de eindverantwoordelijkheid voor commercie én marketing liggen voortaan bij hem.
 • Feroz maakt een mooie stap van consultant én coach van 8 collega’s, naar Manager IT services. Een totaal nieuwe functie, in het leven geroepen om onze IT services meer te kunnen ontwikkelen.
 • Nicky en Joëlle zijn twee nieuwe collega’s die zich volledig richten op HR en recruitment. Zij nemen samen onze officemanager én Stefan over, die naast zijn opdracht parttime recruiter was.

Met de nieuwe functie van Feroz, de nieuwe IT ‘afdeling’ én de komst van Nicky en Joëlle maken we onze organisatie klaar voor verdere groei.

We verschuiven van functies naar werkgebieden en afdelingen. De business consultancy kant én de IT consultancy kant van ons mooie bedrijf krijgen nu de aandacht die ze verdienen.

Ondersteunend aan Stijn, Martijn én Feroz scharen we nu 3 belangrijke bedrijfsonderdelen. Namelijk; HR, Finance en de commissie Vitaliteit & Fun. Die laatste bestaat al sinds 2020, maar had eerder geen officiële functie.

Werken bij Ciratum

Wil jij als consultant aan de slag én wil je bij een bedrijf werken waar groei centraal staat? Groei van jou als professional, maar ook van de organisatie zelf?

Dan hebben we vast een vacature voor jou!

Meer weten over een vacature?

Neem dan contact op met Joëlle en Nicky!

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 68 MB, Max. aantal bestanden: 2.

  Contact

  Hulp nodig in een specifieke rol? Neem dan contact met ons op!

  Vul het formulier hieronder in of bel Stijn of Manon.