Vacature Senior Business Consultant

Klantgericht – Gedreven – Pragmatisch – Doelgericht – Sociaal

Herken jij jezelf in bovenstaande woorden? Lees snel verder, want misschien zijn we op zoek naar jou! We zoeken een Senior Business Consultant met ervaring in de energie-, water- of telecomsector, die niet bang is voor verandering, analytisch sterk is en goed kan netwerken!

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!

Wat ga ik doen?

Omdat consultancy nogal een containerbegrip is kunnen wij hier geen eenduidig antwoord op geven. Over het algemeen zit er veel variatie in de opdrachten die je kan gaan doen. Jij bepaalt mede zelf welke rol jij bij onze klanten gaat vervullen. Je kan bijvoorbeeld (bedrijfs-) processen onder de loep nemen en deze optimaliseren om zo de organisatie van de klant te verbeteren als business analist. Het kan ook door middel van een project of programma dat mede door jouw inspanningen een succesvol resultaat oplevert. In deze projecten en programma’s neem je moeiteloos de leiding. Je weet kansen binnen een organisatie te signaleren en kan de klant overtuigen van onze toegevoegde waarde om hen zodoende nóg verder te helpen. Daarnaast geef je gevraagd én ongevraagd advies aan onze interne organisatie. Met jouw ervaring sta je klaar om collega consultants te helpen bij hun uitdagingen.

Wat moet ik kunnen?

 • Minimaal HBO-opleidingsniveau.
 • Minstens 5-7 jaar relevante werkervaring.
 • Aantoonbare ervaring met procesverbetering of als project- en programmaleider.
 • Een proactieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling. Je weet daarmee binnen no time processen te doorgronden en de leiding te nemen in projecten en programma’s.
 • Je hebt een netwerk opgebouwd in de energie-, water- en/of telecomsector.
 • Je hebt een coachend en behulpzaam karakter waarmee je een voorbeeld bent voor collega’s, zowel bij de klant als bij Ciratum.
 • Je kunt klantrelaties goed onderhouden en weet kansen om te zetten in concrete opdrachten.
 • Je schrijft ‘hij wordt’ met –dt and you speak English very well.

Wat krijg ik ervoor terug?

We begrijpen dat jouw topprestaties ook beloond moeten worden. We bieden je daarom een meer dan prima salaris aan dat wordt aangevuld met een winstafhankelijke eindejaarsuitkering, pensioenbijdrage en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Ook krijg je je eigen (elektrische) auto, telefoon en laptop.

Wat is Ciratum voor bedrijf?

Wat we allemaal doen is terug te vinden op onze website. Wie we zijn is misschien wel interessanter. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. Daar zorgt ons jaarlijkse meerdaagse uitje wel voor! We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij zowel de klant als binnen Ciratum. Mocht je het even niet weten, dan is er altijd wel een collega die je helpt. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Door middel van onze opdrachten, elektrisch wagenpark en MVO activiteiten zetten wij ons actief in voor een duurzamere wereld.

We hebben groeiambities en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder.

De sollicitatieprocedure

Icoon solliciteren

Digitaal solliciteren

Icoon selectie

Selectie

Icoon gesprek met consultant

Gesprek met consultant

Icoon gesprek directeur

Gesprek met directeur

Icoon contract voorstel

Contract aanbod

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 68 MB, Max. aantal bestanden: 2.