Vacature Medior Business Consultant

Klantgericht – Gedreven – Pragmatisch – Doelgericht – Sociaal

Herken jij jezelf in bovenstaande woorden? Lees snel verder, want misschien zijn we op zoek naar jou! We zoeken een consultant met ervaring in de energie-, water- of telecomsector, die niet bang is voor verandering, analytisch sterk is en goed kan netwerken!

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!

Wat ga ik doen?

Consultancy is nogal een containerbegrip… Over het algemeen zit er erg veel variatie in de opdrachten die je kan gaan doen. Je wordt in ieder geval een paar maanden ingezet bij één van onze klanten.

Jij creëert waarde voor de klant door met een scherpe analytische blik de bestaande processen tegen het licht te houden. Dit doe je binnen de energie-, water- of telecomsector. Rollen die hierbij horen zijn bijvoorbeeld: functioneel consultant, business analist, projectleider, procesmanager, incidentmanager of scrum master.

Het speelveld bevindt zich voornamelijk tussen de business en IT. We proberen altijd een uitdagende opdracht te vinden die jou helpt jouw ambities waar te maken. Daarnaast krijg je de ruimte om bij te dragen aan verdere groei van ons bedrijf!

Wat moet ik kunnen?

  • Minimaal HBO-opleidingsniveau.
  • Minstens 3 jaar werkervaring.
  • Aantoonbare ervaring met procesverbetering en/of projectmanagement.
  • Je hebt een netwerk opgebouwd in de energie-, water- en/of telecomsector.
  • Een proactieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling. Samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel!

Wat krijg ik ervoor terug?

We begrijpen dat jouw topprestaties ook beloond moeten worden. We bieden je daarom een goed salaris aan dat wordt aangevuld met een omzetafhankelijke eindejaarsuitkering, pensioen-bijdrage en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Ook krijg je je eigen (elektrische) auto, telefoon en laptop.

Wat is Ciratum voor bedrijf?

Wat we allemaal doen is terug te vinden op onze website. Wie we zijn is misschien wel interessanter. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. Daar zorgt ons jaarlijkse meerdaagse uitje wel voor! We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij zowel de klant als binnen Ciratum. Mocht je het even niet weten, dan is er altijd wel een collega die je helpt.

Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Door middel van onze opdrachten, elektrisch wagenpark en MVO activiteiten zetten wij ons actief in voor een duurzamere wereld.

We hebben groeiambities en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder.

De sollicitatieprocedure

Icoon solliciteren

Digitaal solliciteren

Icoon selectie

Selectie

Icoon gesprek met consultant

Gesprek met consultant

Icoon gesprek directeur

Gesprek met directeur

Icoon contract voorstel

Contract aanbod

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 68 MB, Max. aantal bestanden: 2.