Vacature Junior Business Consultant

Klantgericht – Gedreven – Pragmatisch – Doelgericht – Sociaal

Sta jij aan het begin van je carrière en passen bovenstaande woorden bij jou? Lees snel verder, want dan is deze vacature voor Junior Business Consultant in onze Academy iets voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste starter, die niet bang is voor verandering, analytisch sterk is en energie krijgt van energie!

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!

Wat houdt de Ciratum Academy in?

Tijdens de Academy word je klaargestoomd voor het consultancyvak in de energie-, water- en telecomsector. Dit doen we door trainingen te verzorgen over werkwijzen als Scrum en Lean Six Sigma en de processen in de sectoren. Deze trainingen worden deels extern gevolgd en deels gegeven door je collega’s. Zo heb je meteen de kans om hen goed te leren kennen!

Wat ga ik daarna doen?

Je gaat direct aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Onder begeleiding van een collega en coach leer je in deze eerste opdracht de processen en organisaties in de markt steeds beter kennen. In samenspraak kijken we welke opdracht jou vervolgens het meest gaat helpen in jouw ontwikkeling. Rollen die hierbij horen zijn bijvoorbeeld: functioneel consultant, business analist, projectleider, procesmanager, incidentmanager of scrum master. Het speelveld bevindt zich voornamelijk tussen de business en IT.

Wat moet ik kunnen?

  • Minimaal HBO-opleidingsniveau.
  • Je hebt bij voorkeur affiniteit met nutssectoren. Mocht je dit niet hebben, dan breng je zelf voldoende energie mee om dit te compenseren.
  • Je kan situaties goed analyseren en houdt ervan om deze te verbeteren.
  • Een proactieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling. Samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel!

Wat krijg ik ervoor terug?

We begrijpen dat jouw topprestaties ook beloond moeten worden. We bieden je daarom een goed salaris aan dat wordt aangevuld met zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een omzetafhankelijke eindejaarsuitkering, pensioen-bijdrage en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Ook krijg je een eigen (elektrische) auto, telefoon en laptop.

Wat is Ciratum voor bedrijf?

Wat we allemaal doen is terug te vinden op onze website. Wie we zijn is veel interessanter. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. Daar zorgt ons jaarlijkse meerdaagse uitje wel voor!

We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij zowel de klant als binnen Ciratum. Mocht je het even niet weten, dan is er altijd wel een collega die je helpt. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Door middel van onze opdrachten, elektrisch wagenpark en MVO activiteiten zetten wij ons actief in voor een duurzamere wereld.

We hebben groeiambities en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder.

De sollicitatieprocedure

Icoon solliciteren

Digitaal solliciteren

Icoon selectie

Selectie

Icoon gesprek met consultant

Gesprek met consultant

Icoon gesprek directeur

Gesprek met directeur

Icoon contract voorstel

Contract aanbod

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 68 MB, Max. aantal bestanden: 2.