Vacature IT Consultant

Klantgericht – Gedreven – Pragmatisch – Doelgericht – Sociaal

Herken jij jezelf in bovenstaande woorden? Lees snel verder, want misschien zijn we op zoek naar jou! We zoeken een analytisch sterke IT consultant met ervaring in Java!

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!

Wat ga ik doen?

Je bedenkt, ontwikkelt en/of test technisch uitdagende software voor het oplossen van complexe vraagstukken in opdracht van onze klanten in de energie-, water- of telecomsector. Je maakt veelal gebruik van de laatste methoden en technieken.

De opdrachten bieden voldoende mogelijkheden om je consultancy-vaardigheden verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op technisch vlak. De opdrachten kunnen bestaan uit frontend en/of backend ontwikkeling.

Hierbij vinden we het belangrijk dat de opdracht aansluit bij jouw vaardigheden en ambitie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om onze junior IT-consultants te helpen bij een vliegende start van hun carrière.

Wat moet ik kunnen?

 • Minimaal HBO-opleidingsniveau.
 • Minstens 3 jaar werkervaring als software engineer.
 • Je beheerst Java en bent bereid programmeertalen bij te leren.
 • Kennis van SQL is een pré. Je hebt daarnaast bij voorkeur ervaring met databases en relevante IT-concepten/talen zoals Cloud computing, XML, JSON, CSS, Javascript, Docker of XSLT.
 • Je hebt ervaring met Agile/Scrum werken.
 • Je bent pro-actief, ondernemend en resultaatgericht.
 • Je weet klantwensen te vertalen naar technische oplossingen.
 • Je werkt zelfstandig, toont initiatief en gaat ook een constructief gesprek met collega’s en de klant niet uit de weg

Wat krijg ik ervoor terug?

We begrijpen dat jouw topprestaties ook beloond moeten worden. We bieden je daarom een goed salaris aan dat wordt aangevuld met een omzetafhankelijke eindejaarsuitkering, pensioen-bijdrage en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Ook krijg je een eigen (elektrische) auto, telefoon en laptop.

Wat is Ciratum voor bedrijf?

Wat we allemaal doen is terug te vinden op onze website. Wie we zijn is veel interessanter. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen voor wie eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. Daar zorgt ons jaarlijkse meerdaagse uitje wel voor! We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij zowel de klant als binnen Ciratum. Mocht je het even niet weten, dan is er altijd wel een collega die je helpt.

Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Door middel van onze opdrachten, elektrisch wagenpark en MVO activiteiten zetten wij ons actief in voor een duurzamere wereld.

We hebben groeiambities en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder.

Great place to work certified certificatie icoon

De sollicitatieprocedure

Icoon solliciteren

Digitaal solliciteren

Icoon selectie

Selectie

Icoon gesprek met consultant

Gesprek met recruiter

Icoon gesprek directeur

Gesprek met directeur

Icoon contract voorstel

Contract aanbod

Solliciteer direct

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 68 MB, Max. aantal bestanden: 2.