Open sollicitatie

Klantgericht – Gedreven – Pragmatisch – Doelgericht – Sociaal

Herken jij jezelf in deze woorden? Dan pas je waarschijnlijk goed bij ons!

Zie je geen vacature die precies aansluit op jouw huidige situatie, maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Aarzel dan niet en stuur een open sollicitatie. We ontvangen graag jouw CV en een toelichting daarop.

Wie weet kunnen wij samen een oplossing vinden of creëren!

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!

Wat ga ik doen?

Consultancy is nogal een containerbegrip… Over het algemeen zit er erg veel variatie in de opdrachten die je kan gaan doen. Je wordt in ieder geval een paar maanden ingezet bij één van onze klanten. Jij creëert waarde voor de klant door met een scherpe analytische blik de bestaande processen tegen het licht te houden. Dit doe je binnen de energie-, water- of telecomsector. Rollen die hierbij horen zijn bijvoorbeeld: functioneel consultant, business analist, projectleider, procesmanager, incidentmanager of scrum master. Het speelveld bevindt zich voornamelijk tussen de business en IT. We proberen altijd een uitdagende opdracht te vinden die jou helpt jouw ambities waar te maken. Daarnaast krijg je de ruimte om bij te dragen aan verdere groei van ons bedrijf!

Wat moet ik kunnen?

  • Minimaal HBO-opleidingsniveau.
  • Een proactieve, ondernemende en resultaatgerichte instelling.
  • Samenwerken staat bij jou hoog in het vaandel!
  • Je schrijft ‘hij wordt’ met –dt and you speak English very well.

Wat krijg ik ervoor terug?

We begrijpen dat jouw topprestaties ook beloond moeten worden. We bieden je daarom een meer dan prima salaris aan dat wordt aangevuld met een winstafhankelijke eindejaarsuitkering, pensioenbijdrage en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Ook krijg je je eigen (elektrische) auto, telefoon en laptop.

Wat is Ciratum voor bedrijf?

Wat we allemaal doen is terug te vinden op onze website. Wie we zijn is misschien wel interessanter. Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. Daar zorgt ons jaarlijkse meerdaagse uitje wel voor! We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij zowel de klant als binnen Ciratum. Mocht je het even niet weten, dan is er altijd wel een collega die je helpt. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Door middel van onze opdrachten, elektrisch wagenpark en MVO activiteiten zetten wij ons actief in voor een duurzamere wereld.

We hebben groeiambities en bieden veel ruimte voor ontwikkeling. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder.

De sollicitatieprocedure

Icoon solliciteren

Digitaal solliciteren

Icoon selectie

Selectie

Icoon gesprek met consultant

Gesprek met consultant

Icoon gesprek directeur

Gesprek met directeur

Icoon contract voorstel

Contract aanbod

Solliciteer direct

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 68 MB, Max. aantal bestanden: 2.