Voortgang Sponsorevent Plastic Soup Foundation

We zijn op driekwart van het maandlange sponsorevent! Het was lastig inschatten welk streefbedrag goed paste. €2.000,- ophalen voor de Plastic Soup Foundation werd het doel, in onze ogen ambitieus, maar haalbaar. Wat is de tussenstand na drie weken?

Alle lof voor onze collega’s!

Op de dag dat ons sponsorevent daadwerkelijk startte, 21 juni, stond de teller al op €1.566,-. Met enkel bijdragen uit het netwerk van onze collega’s, behaalden we op 23 juni ons doel!

Dat we zó snel ons doel hebben overtroffen is een groot compliment voor alle deelnemers. De sportieve doelen die zij hebben gekozen zijn uitdagend op ieders eigen niveau. Daarmee hebben ze vrienden, familie en collega’s bij klanten kunnen overtuigen een donatie te doen.

De tussenstand

Afgelopen week is ook de donatie van Ciratum toegevoegd. De beloofde €50,- per deelnemende collega heeft zich vertaald in een totaalbedrag van €1.300,-. Een fantastisch resultaat!

In de tussentijd zitten de deelnemers niet stil en is er ook via hen nog geld opgehaald voor de Plastic Soup Foundation. Per 12 juli is de tussenstand €3.954,-

Nog 1 week!

Op 21 juli maken we de balans op. Hebben de deelnemers hun sportieve doel weten te behalen? Wat is de ‘eindstand’ in euro’s geworden die de Plastic Soup Foundation zal ontvangen?

De actiepagina die we gebruiken voor donaties, blijft in ieder geval open staan. Zo kan er ook na afloop van onze actie nog gedoneerd worden.

MVO dag in een andere vorm

In onze bedrijfsvoering besteden we graag aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In eerdere jaren hebben we dit vormgegeven met een jaarlijkse MVO dag. Zo zijn we gaan strandjutten, hebben we onder begeleiding van Staatsbosbeheer bomen gekapt op het Leersumse Veld en hebben we de buitenruimte van een nieuwe woonlocatie van stichting Pluryn opgeknapt.

Dit jaar hebben we gekozen voor deze actie om niet alleen een milieuvriendelijk goed doel te kunnen steunen, maar ook onze collega’s gedurende langere tijd uit te dagen actief of sportief te zijn. Nogmaals: na drie weken mogen we zonder twijfel spreken van een geslaagde actie!

Beelmerk Ciratum

Contact

Hulp nodig in een specifieke rol? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of bel Stijn of Manon.