Ciratum groeit door!

Al 12 jaar ondersteunen we succesvol onze opdrachtgevers binnen de energiesector. Ondanks de lastige periode vanwege het corona-virus houden wij koers en gaan we onze positie niet alleen versterken, maar ook uitbreiden. We zijn groot geworden in de energiesector en slaan nu onze vleugels verder uit in de water- en telecomsector! Onze expertise blijft uiteraard onveranderd; deskundige consultants die altijd eigenaarschap tonen en het project naar volle tevredenheid uitvoeren –  wat de opdracht ook is. De stijgende vraag van zowel onze huidige als ook nieuwe klanten biedt de ruimte voor deze groei en de eerste stappen zijn dan ook gezet.

De zoektocht naar nieuwe collega’s is begin dit jaar gestart en we hebben inmiddels 5 nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Ons coach-model leent zich daar goed voor: ieder van onze ervaren consultants begeleidt maximaal 7 junior consultants en dat kunnen we eenvoudig opschalen. De groeiende verscheidenheid aan opdrachtgevers maakt ook dat collega’s meer uitdaging ervaren tijdens de beter bij hen passende opdrachten.

Met het oog op de groei hebben we ons organisatiemodel en de managementlaag doorgelicht. Binnen het management hebben we gekozen voor een duidelijkere verdeling tussen commercie en directie. Martijn Ockers heeft per 1 februari de rol van Algemeen Directeur op zich genomen en Rudolf Das richt zich samen met Stijn Smolders op Business Development. De duidelijke werkpakketten die volgen uit deze herverdeling zullen de geplande groei mogelijk maken.

Wij zijn klaar voor een duurzame toekomst in drie sectoren! #Samenverder

Contact

Kunnen wij helpen bij het invullen van een specifieke rol? Neem dan contact met ons op!

Vul het formulier hieronder in of bel met Stijn of Rudolf.