Vacature Business Consultant

klantgericht – gedreven – pragmatisch – doelgericht – enthousiast

Wordt jij bij het lezen van deze woorden enthousiast en krijg je zin om een nieuwe uitdaging te beginnen? Wij zijn op zoek naar een ervaren Business Consultant die zich als een vis in het water voelt in een wisselende omgeving en analytisch sterk is!

Wat ga je doen?

We vinden het belangrijk dat jij een opdracht gaat doen die past bij jouw vaardigheden en ambitie. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat jij (bedrijfs)processen onder de loep neemt en deze optimaliseert om zo de organisatie van de klant te verbeteren. Als jij jezelf bijvoorbeeld graag wilt ontwikkelen tot teamleider zoeken we naar opdrachten die hier aan bijdragen. Meer geïnteresseerd in IT? Dan gaan we kijken welke kansen we kunnen vinden in het IT-landschap van onze opdrachtgevers.

In deze projecten en programma’s neem je moeiteloos de leiding. Naast dat je je functie bij de klant overbodig maakt, zorg je er natuurlijk wel voor dat je kansen binnen een organisatie weet te signaleren en de klant kunt overtuigen van onze toegevoegde waarde en zo (meer)werk creëert.  Daarnaast ben je van toegevoegde waarde voor ons bedrijf door gevraagd en ongevraagd advies te geven.

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!
Snijder@ciratum.nl

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of WO studie afgerond in de richting van Bedrijfskunde
  • Je hebt je kwaliteiten en kennis al 2 tot 5 jaar ingezet
  • Je bent niet vreemd met processen binnen organisaties, bij voorkeur in de water- telecom- of energiesector
  • Naast dat je zelfstandig kunt werken en initiatief toont, ga je ook graag met collega’s in gesprek om tot een goede oplossing te komen
  • Je schrijft ‘hij wordt’ met –dt and you speak English very well.
  • Je bent pro-actief, ondernemend en resultaatgericht.
  • Je kunt klantrelaties goed onderhouden en weet daarnaast kansen te signaleren en te pakken.

Wat bieden wij?

We begrijpen dat jouw topprestaties ook beloond moeten worden. We bieden je daarom een uitstekend salaris dat wordt aangevuld met een winstafhankelijke eindejaarsuitkering, pensioenbijdrage en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Daarnaast krijg je van beschikking over een (elektrische) auto, telefoon en laptop.

Wie zijn wij?

Ciratum is een consultancybedrijf dat kennis en daadkracht toevoegt aan organisaties in de energie-, water- en telecomsector.  We bieden onze consultants uitdagend werk op het gebied van adviseren, verbeteren of managen.

Onze manier van werken onderscheidt zich door een hoge mate van verantwoordelijkheid om onze klanten te helpen in hun uitdagingen. Daarin spreken wij dezelfde taal en kiezen wij voor resultaat en een pragmatische werkwijze. Of we nu de klant helpen met de operationele werkzaamheden, processen verbeteren of projectrollen vervullen: wij doen het.

Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij onze klanten en binnen Ciratum. Consultant zijn betekent een hoge mate van zelfstandigheid. Je moet goed weten wat je wilt en nodig hebt om je wensen en ambities te vervullen. Belangrijk daarbij is dat iedereen op zijn eigen niveau kan en mag presteren. Mocht je het even niet weten of hulp nodig hebben dan is er altijd wel een collega die helpt. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder!