Vacature IT consultant

klantgericht – gedreven – pragmatisch – doelgericht – enthousiast

Wordt jij bij het lezen van deze woorden enthousiast en krijg je zin om een nieuwe uitdaging te beginnen? Wij zijn op zoek naar een ervaren IT consultant die zich als een vis in het water voelt in een wisselende omgeving en analytisch sterk is!

Wat ga je doen?

Je bedenkt, ontwikkelt en/of test technisch uitdagende software voor het oplossen van complexe vraagstukken in opdracht van onze klanten in de energie-, water- en telecommarkt. Je maakt veelal, maar niet uitsluitend, gebruik van de laatste methoden en technieken zoals Agile software ontwikkeling en Cloud computing. De opdrachten bieden zowel op persoonlijk als op technisch vlak mogelijkheden om je consultancy vaardigheden verder te ontwikkelingen. Zowel front-end als backend ontwikkeling kan gevraagd worden. Hierbij vinden we het belangrijk dat de opdracht aansluit bij jouw vaardigheden en ambitieniveau. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om onze startende IT-consultants te helpen bij een vliegende start van hun carrière.

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!
Snijder@ciratum.nl

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO of WO studie afgerond in de richting van IT of informatica.
  • Je hebt meer dan 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent pro-actief, ondernemend en resultaatgericht.
  • Je weet klantwensen te vertalen naar technische oplossingen.
  • Naast dat je zelfstandig kunt werken, ga je het gesprek met collega of klant niet uit de weg.
  • Je hebt ervaring met Agile software ontwikkeling, zoals Scrum.
  • Je beheerst één of meerdere programmeertalen zoals C#, C++ of Java en bent bereid programmeertalen bij te leren.
  • Kennis van SQL is een pré. Je hebt daarnaast bij voorkeur ervaring met relevante IT-concepten zoals relationele databases, Cloud computing (Azure), XML, JSON, CSS, Javascript, XML of XSLT.
  • Je schrijft ‘hij wordt’ met –dt en weet het verschil tussen then en than.
  • Je hebt affiniteit met de energie-, water- of telecomsector.

Wat bieden wij?

We begrijpen dat jouw topprestaties ook beloond moeten worden. We bieden je daarom een uitstekend salaris dat wordt aangevuld met een winstafhankelijke eindejaarsuitkering, pensioenbijdrage en ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Daarnaast krijg je van beschikking over een (elektrische) auto, telefoon en laptop.

Wie zijn wij?

Ciratum is een consultancybedrijf dat kennis en daadkracht toevoegt aan organisaties in de energie-, water- en telecomsector.  We bieden onze consultants uitdagend werk op het gebied van adviseren, verbeteren of managen.

Onze manier van werken onderscheidt zich door een hoge mate van verantwoordelijkheid om onze klanten te helpen in hun uitdagingen. Daarin spreken wij dezelfde taal en kiezen wij voor resultaat en een pragmatische werkwijze. Of we nu de klant helpen met de operationele werkzaamheden, processen verbeteren of projectrollen vervullen: wij doen het.

Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij onze klanten en binnen Ciratum. Consultant zijn betekent een hoge mate van zelfstandigheid. Je moet goed weten wat je wilt en nodig hebt om je wensen en ambities te vervullen. Belangrijk daarbij is dat iedereen op zijn eigen niveau kan en mag presteren. Mocht je het even niet weten of hulp nodig hebben dan is er altijd wel een collega die helpt. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder!