Open sollicitatie

Zie je geen vacature die precies aansluit op jouw huidige situatie, maar ben je wel geïnteresseerd in Ciratum als bedrijf? Aarzel dan niet en stuur een open sollicitatie. We ontvangen graag jouw CV en een toelichting daarop.

Wie weet kunnen wij samen een oplossing vinden of creëren!

collega Stefan

Meer weten?

Neem dan contact op met Stefan!
Snijder@ciratum.nl

Wie zijn wij?

Ciratum is een consultancybedrijf dat kennis en daadkracht toevoegt aan organisaties in de energie-, water- en telecomsector.  We bieden onze consultants uitdagend werk op het gebied van adviseren, verbeteren of managen.

Onze manier van werken onderscheidt zich door een hoge mate van verantwoordelijkheid om onze klanten te helpen in hun uitdagingen. Daarin spreken wij dezelfde taal en kiezen wij voor resultaat en een pragmatische werkwijze. Of we nu de klant helpen met de operationele werkzaamheden, processen verbeteren of projectrollen vervullen: wij doen het.

Werken bij Ciratum betekent deel uitmaken van een gezellige club mensen waarbij eerlijkheid en een open communicatiestijl veel waard is. We werken zelfstandig of in teamverband aan de uitdagingen bij onze klanten en binnen Ciratum. Consultant zijn betekent een hoge mate van zelfstandigheid. Je moet goed weten wat je wilt en nodig hebt om je wensen en ambities te vervullen. Belangrijk daarbij is dat iedereen op zijn eigen niveau kan en mag presteren. Mocht je het even niet weten of hulp nodig hebben dan is er altijd wel een collega die helpt. Vrijheid is een groot goed binnen Ciratum, iedereen doet mee en heeft inspraak. Samen komen we verder!